Tíz hasznos statisztika a CSKA Moszkva-Manchester City meccsre


10.  A CSKA Moszkva - a selejtezőkkel együtt - legutóbbi hat BL meccsét elveszítette. Már csak ezért is a Manchester City a mérkőzés favoritja 1.60.

9. Az orosz bajnokságban viszont jól szerepel a CSKA, legutóbbi hat bajnokijukat megnyerték. Kedd esti győzelmük 5.75-ös szorzón van.

8. A Manchester City hat meccses veretlenségi szériában van, utoljára a Bayern München tudta őket megverni még az első BL csoportmeccsen. A kétesélyes fogadás (1X) biztonságosnak tűnik, de nem is fizet túl sokat 1.14.

7. Az angol bajnok egyébként 1-0-ra kapott ki a Bayerntől, aztán pedig ikszelt otthon a Romával, így csak egy pontjuk van a csoportban. Egy újabb 1-0-s vereség könnyen a továbbjutásba kerülhet, mindenestre mi 16.00-szoros pénzt kaszálhatunk rajta.

6. A CSKA hat tétmeccsből kettőt veszített, mindkét vereség a BL-ben érte őket. Több, mint kétszeres szorzója van az X2-nek 2.55.

5. A házigazdák már a félidőben vesztésre álltak legutóbbi hat elbukott Bajnokok Ligája meccsükön. Könnyen lehet, hogy majd ugyanígy alakul ma is a történet, erre egész jó az odds is 2.28.

4. Az előző szezonban is játszott egymással a két csapat: akkor a City 2-1-re nyert Oroszországban. Egy ugyanilyen eredmény most kilencszeres pénzt ér 9.00.

3. Manuel Pellegrini tanítványai a visszavágón 5-2-re legázolták a CSKA Moszkvát. 111.0-szeres szorzón pörög egy ugyanilyen végeredmény.

2. Sergio Aguero mindkét, CSKA elleni meccsen kétszer talált be. A csatár most is jó formában van, a Tottenham ellen négyet vágott. Ha most is legalább két gólt lő, azzal mi is jól járunk 6.50.

1. Ahmed Musa és Seydou Doumbia is két-két gólt lőtt a szombati, Kuban Krasnodar elleni bajnokin. Előbbinek esetleges találata 4.75-ös, míg társa gólja 4.30-as szorzón van.

 

SZAVAZZ ITT AZ UNIBETRE - Best Gambling Blog At The 2014 Football Blogging Awards