Tíz hasznos statisztika a Club Brugge-Leicester BL meccshez


10. A Leicester és a Club Brugge eddig még soha nem játszott egymással. Viszont a Brugge legutóbbi nyolc európai kupameccsén nem tudott nyerni, amikor angol csapattal találkozott (négy döntetlen és négy vereség). Most sem a belgák számítanak favoritnak 2.45.

9. A Brugge utoljára 1995 márciusában tudott angol csapat ellen győzni. Akkor a Chelsea-t 1-0-ra verték a KEK (Kupagyőztesek Európa Kupája) negyeddöntőjében 9.50.

8. A Leicester eddig még soha nem szerepelt a Bajnokok Ligájában. Eddig csak két angol csapat kapott ki első BL meccsén: 1995-ben a Blackburn és 2000-ben a Leeds. Szép odds van a hazai csapat győzelmére 3.15.

A Leicester utoljára 2000 szeptemberében játszott európai kupameccset:

7. Ez lesz a Leicester kilencedik európai kupameccse. A legutóbbi hat találkozón nyeretlenek maradtak, utoljára a KEK 1961/62-es szezonjában tudtak győzni az északír Glenovan ellen. Az oddsok alapján mégis arra van a legnagyobb esély, hogy a vendégcsapat nyeri mindkét félidőt 3.95.

6. A Brugge legutóbbi 11 BL csoportmeccséből csupán egyet úszott meg kapott gól nélkül. A Leicester alighanem gólt szerez majd 1.28.

5. Jamie Vardy 24 gólt szerzett az előző szezonban és az aktuális idényben is betalált már háromszor a Leicester színeiben. Nem lenne különösebben meglepő, ha ő rúgná a találkozó első gólját 5.20.

4. Ebben a szezonban a Brugge hat meccsből hármat elveszített és a Leicester is ugyanennyi alkalommal szenvedett vereséget. Egy döntetlen simán benne van a pakliban 3.35.

3. Abdoulaye Diaby volt az előző szezonba a Brugge legeredményesebb játékosa a maga 12 találatával. Viszont még ebben az idényben nem lőtt gólt; majd most? 3.70

2. A Leicester ebben a szezonban eddig átlagban 3,7 alkalommal találta el a kaput meccsenként és átlagosan egy gólt szerzett. Ebből kifolyólag még az is megeshet szerda este, hogy nem lőnek gólt az angolok 3.35.

1. Ahmed Musa többször lépett pályára a Bajnokok Ligájában, mint bármelyik más leicesteri csapattársa (20 meccs a CSKA Moszkva színeiben). Ezalatt három találatig jutott, most tovább növelheti góljai számát a BL-ben 3.50.