Tíz hasznos statisztika a Chelsea-Sporting Lisszabon meccshez


10. A Chelsea szeptemberben 1-0-ra győzőtt a Sporting Lisbon ellen, ez volt a legelső összecsapás a két klub között. A hazaiak újabb győzelmére másfél fölött a szorzó 1.67.

9. Nyolc sárgalapot osztott ki a spori azon a meccsen, 26.00-szoros pénzt ér, ha Diego Costa ma este idő előtt megy zuhanyozni.

8. Először kapott ki a szezon során a Chelsea szombaton; 2-1-re vesztettek Newcastle-ben. Utoljára tavasszal kaptak ki két tétmeccsen zsinórban, 5.70-et ér a vendéggyőzelem.

7. Didier Drogba hatodik gólját lőtte szombaton a St James’ Parkban, a csatár legutóbbi négy meccsén háromszor talált be. Újabb góljával mi is jól járunk 2.25.

6. A Sporting négy meccses győzelmi szériában van, ilyen április óta nem fordult elő. A továbbjutáshoz három pont kell nekik, az X2 2.25-ös oddson van.

Összefoglaló   Schalke-Chelsea 0-5:

5. A Chelsea játékosai több kapura tartó lövést eresztettek el a csoportmeccsek alatt, mint bármely másik csapat a BL-ben (39) - a vendégeknél ez a mutató 35.  7.50-szeres pénz üti markunkat, ha a gólok száma 4,5 fölött lesz.

4. Islam Slimani két gólt lőtt eddig a Bajnokok Ligájában, míg a portugál bajnokságban összesen hatot.  31.00-szeres odds van az algériai csatár esetleges duplájára.

3. Diego Costa három mérkőzés óta gólképtelen - ilyen hosszú gólcsendre még nem volt példa, amióta a Chelsea-hez igazolt. Négyszeresen térül meg, ha ő lövi az első gólt 4.00.

2. A Sporting három, vagy annál több gólt szerzett legutóbbi három meccsén. Elég combos odds van arra, hogy a gólok száma 1,5 fölött lesz a vendégeknél 4.50.

1. Cesc Fabregas három gólpasszt adott eddig a BL-ben, mindhármat az első félidőben. 1.39-en van, hogy a Chelsea lövi az első gólt.