Tíz hasznos statisztika a Chelsea-PSG meccshez


10. Az odavágó 1-1-es döntetlennel ért véget Párizsban — ez volt a második iksz a két csapat legutóbbi öt egymás elleni meccsén. Az oddsok alapján nagyobb esély van egy újabb döntetlenre 90 perc alatt, mint a vendéggyőzelemre 3.40

9. A Chelsea mindössze egyszer lőtt kapura Párizsban, de abból gól született. Ezzel szemben a PSG részéről 12 kapura tartó lövést jegyezhettünk föl akkor. Jól fizet a hendikeppes fogadás, de kell hozzá bátorság 9.50.

8. A londoni kékek a legutóbbi öt, PSG elleni meccsükön három alkalommal elsőként törték meg a gólcsendet. Több, mint másfélszeres pénzt ér, ha a hazaiak találnak be először 1.54.

7. Az előző szezonban 2-0-ra nyert hazai pályán a Chelsea a PSG ellen, a BL egyenes kieséses szakaszában. Egy ugyanilyen eredmény most sem jönne rosszul 8.50.

6. A PSG 14 mérkőzés óta veretlen — utoljára a Bastia verte meg őket 4-2-re január elején. Laurent Blanc fiai négyszer ikszeltek és tízszer nyertek, majd’ kétszers szorzó van az X2-re 1.86.

5. A Chelsea régen kapott egy gólnál többet: utoljára a Bradford lőtt nekik ennél többet januárban. Azóta négyszer nyert már úgy Mourinho legénysége, hogy nem kapott gólt és most sem járnánk rosszul ezzel 3.05.

4. Zlatan Ibrahimovic 27 meccsen 18 gólt szerzett, de csak kétszer volt eredményes a BL-ben. Ibra gólja több, mint háromszoros pénzt ér 3.10.

3. Az odavágón Edinson Cavani egyenlített, az volt a csatár második gólja ebben az évben. Sokat ér, ha megint ő szerzi az utolsót 7.50.

2. Diego Costa hat meccse gólképtelen, de előtte termelt bőséggel. Miért ne rúgná ő az elsőt szerda este? 4.60

1. Eden Hazard az egyik olyan játékos, aki eddig a legtöbbet lőtt kapura a BL-ben (11). Hétvégén a belga játékos góljával nyert 1-0-ra a West Ham vendégeként a Chelsea, egy ugyanilyen forgatókönyv most majdnem harmincszoros szorzóval bír 29.00