Tíz hasznos statisztika a Chelsea-Dinamo Kijev BL meccshez


10. A Chelsea legutóbbi nyolc tétmeccséből csak egyet tudott megnyerni, míg a Dinamo hétből ötöt. Remek odds van az X2-re 2.23.

9. Ráadásul a hazaiak ezen a nyolc meccsen összesen csak kilenc gólt lőttek. Könnyen előfordulhat, hogy ma is csak 1,5 gól alatt termel a Chelsea 1.86.

8. A két csapat 0-0-s döntetlent játszott Kijevben, ez volt a Chelsea első gól nélküli döntetlenje a szezonban, a Dinamónál pedig a másodszor fordult elő. Lehet, hogy most mindkét csapat gólt szerez majd? 1.88

7. A Chelsea eddig négy pontot gyűjtött és még soha nem volt hétnél kevesebb pontja a negyedik csoportkör után. Akármilyen rossz formában is vannak a kékek, vereségük nagy port kavarna 5.45.

6. Ugyanakkor a Dinamo Kijev még veretlen a BL aktuális szezonjában, ilyen hosszú sorozatra utoljára az 1998/99 szezonban akadt példa náluk (akkor nyolc meccsen nem találtak legyőzőre). Egy londoni döntetlennel biztos kiegyeznének 3.80.

5. Diego Costát eddig hatszor állították meg lesen csakúgy, mint Ibrahimovic-ot. Náluk többször csak Paco Alcacer, a Valencia játékosa futott lesre (hétszer). Egész jó odds van arra, hogy Costa nem szerez gólt szerda este 1.60.

4. Kurt Zouma négyszer szabálytalankodott a kijevi meccsen, míg az előző két Bajnokok Ligája mérkőzésen összesen csak kétszer. Simán előfordulhat, hogy besárgul a védő 6.00.

3. Willian az első két BL meccsén ebben a szezonban egy-egy gólt szerzett. A brazil játékos viszont az elmúlt öt mérkőzésen nem volt eredményes. Viszont jól járunk, ha valahogy ő lőné ma csapata első gólját 9.50.

2. Hazai pályán a Chelsea még soha nem kapott ki európai kupameccsen november hónapban (9-4-0). Most is ők a favoritok 1.74.

1. A Dinamo Kijev legutóbbi kilenc meccsén hét alkalommal szerezte meg a vezetést. Ez akár most is előfordulhat 2.80.