Tíz hasznos statisztika a Celtic-Barcelona BL meccshez


10. A Celtic elveszítette a legutóbbi három, Barcelona elleni meccsét. Ezalatt a skótok 14 gólt kaptak és mindössze egyet lőttek és most is a vendégcsapat számít favoritnak 1.28.

9. Szeptemberben 7-0-ra nyert a Barca hazai pályán és ez volt a Celtic történetének legsúlyosabb veresége európai kupameccsen. Jól járunk, ha a katalánok megint 4,5 gól felett termelnek6.50.

8. Azon a meccsen Lionel Messi mesterhármast szerzett, 90-re növelve a BL-ben szerzett góljainak számát. Vajon újra legalább három gólt lő az argentin sztár? 10.00 

7. Moussa Dembele lőtte eddig a Celtic mindhárom gólját az aktuális Bajnokok Ligája szezonban, viszont azon az ominózus barcelonai meccsen kihagyott egy tizenegyest. Durva odds van arra, hogy ő szerzi majd az első gólt 13.00.

6. A Celtic 2013 októberében tudott utoljára nyerni a Bajnokok Ligája főtábláján. Ha ma sem győznek a skótok, akkor ez lesz zsinórban a nyolcadik olyan BL meccsük, melyen nyeretlenek maradnak. Márpedig nem a hazai csapat számít az összecsapás esélyesének 12.00.

Celtic-Barcelona 2-1 (2012)


5. Neymar már két gólnál és hat gólpassznál jár ebben a BL szezonban. Ám ettől még előfordulhat, hogy nem lő gólt szerda este 1.77.

4. A Celtic hat legutóbbi tétmeccséből ötöt megnyert  — az egyetlen mérkőzés, melyen nyeretlen maradt az egy 1-1-es BL meccs volt a Mönchengladbach ellen. Most az iksz is bravúr lenne tőlük 6.25

3. A hazai együttes átlagosan két kapura tartó lövést jegyezhetett fel mérkőzésenként a BL idei szezonjában. Előfordulhat, hogy a skótok nem találnak be a Barcelona ellen 2.04.

2. Stuart Armstrong szezonbeli harmadik gólját lőtte pénteken, a Celtic-Kilmarnock bajnokin (1-0). Sokat ér, ha ő szerzi az első gólt szerda este 21.00.

1. A Barcelona átlagosan csak egy gólt szerzett a legutóbbi négy tétmeccsén. Szombaton például 0-0-s döntetlent játszottak a Malagával, de egy ilyen eredmény megismétlésére nincs túl nagy esély 16.00.