Tíz hasznos statisztika a Benfica-Bayern München BL meccshez


10. Ez lesz a nyolcadik összecsapás a Benfica és a Bayern München között. Az örökmérleg a bajoroknak kedvez (5-2-0) és nem mellesleg az odavágón 1-0-ra győztek Müllerék és most is ők számítanak favoritnak 1.55.

9. A Benfica csupán egyszer nyert BL meccset német csapat ellen, pedig hét lehetősége volt már erre. Nem a hazai csapat számít esélyesnek 7.30.

8. Ugyanakkor a német csapatoknak sem megy túl jól Portugáliában: a legutóbbi húsz meccsükön csak kétszer nyertek. Persze ebből nem következik egyenesen az, hogy a Benfica jut tovább 9.00.

7. A Bayern eddig kétszer esett ki úgy a Bajnokok Ligájából, hogy az odavágót 1-0-ra megnyerte. Viszont háromszor sikerült továbbmenniük egy ilyen sovány előnnyel is a zsebükben 1.08.

6. A Bayern megnyerte legutóbbi négy tétmeccsét, ezekből hármat 1-0-ra. Nagy eséllyel most behúzzák mindkét félidőt 1.89.

FBL-EUR-C1-BAYERN-MUNICH-BENFICA : News Photo

5. A Benfica múlt heti veresége a Bayern otthonában volt csupán a második az elmúlt 18 tétmeccsükön (16-0-2). A hétvégén 2-1-re nyertek az Academia de Coimbra elleni bajnokin és szép odds van az 1X-re 2.80.

4. Nicolas Gaitan a Benfica 13 BL góljából hétszer vastagon benne volt abban, hogy eredményes volt a csapata. Igen jól járunk, ha ő szerzi az első találatot 21.00.

3. A Benfica játékosai több sárgát kaptak (28), mint bármelyik más együttes futballistái. A Bayern részéről összesen 14 sárga lapot jegyezhettünk föl ebben a BL szezonban és a bajorok közül Xabi Alonso lapjára van a legnagyobb esély az oddsok alapján 3.20.

2. Arturo Vidal két perc leforgás alatt juttatta vezetéshez csapatát az első meccsen, előtte tavaly októberben volt utoljára eredményes. Újra gólt lő majd? 5.10

1. Robert Lewandowski a szezonban 42 gólt szerzett 46 tétmeccsen. Ugyanakkor legutóbbi három mérkőzésén nem volt eredményes, de ettől még simán előfordulhat, hogy ő lövi majd az első gólt 3.70.