Tíz hasznos statisztika a Bayern München-Benfica BL meccshez


10. A Bayern München megnyerte legutóbbi tíz hazai meccsét a Bajnokok Ligájában és most is ők számítanak favoritnak 1.18.

9. A bajorok legutóbbi hat Benfica elleni meccsükön veretlenek maradtak (négy győzelem, két döntetlen). Többek között ezért van ilyen alacsony odds az 1X-re 1.02.

8. A legutóbbi hat alkalomból, amikor a Benfica német csapattal találkozott, csak egy végződött győzelemmel egy iksz és négy vereség mellett. Brutális odds van a vendéggyőzelemre 20.50.

7. Az egy szem győzelem sem tegnap volt: 1998 novemberében hazai pályán verték 2-1-re a Kaiserslauternt. Egy ilyen arányú Benfica sikerre nincs most túl nagy esély 46.00.

6. Ha nem kap ki a Benfica, akkor ez lehet zsinórban a harmadik veretlen BL meccse, ilyesmire utoljára a 2011/12-es szezonban akadt példa. Jó magas odds van az X2-re is 5.60.

5. A Bayern eddig összesen 19 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában portugál ellenfelekkel szemben. Nem járunk rosszul, ha 4,5 gól felett termel majd a hazai csapat 6.50.

4. Ezekből a gólokból hat az előző szezonban született, amikor Münchenben 6-1-re lemosták a Portót. Egy ilyen nagy arányú hazai siker azért most nincs benne a pakliban 56.00.

3. Ebben a BL szezonban Nicolas Gaitan volt a Benfica legeredményesebb gólszerzője a maga négy találatával. Szép pénzt hozna a konyhára, ha gólt szerezne kedd este 12.00.

2. Egy találat választja el attól Thomas Müllert, hogy beállítsa saját gólrekordját a Bajnokok Ligájában. A 2012/13-as szezonban nyolcig jutott és simán benne van a meccsben, hogy eredményes lesz 2.08.

1. Robert Lewandowski lehet az első olyan játékos, aki zsinórban nyolc Bajnokok Ligája meccsen gólt szerez. Nem nehéz elképzelni egy olyan forgatókönyvet, mely szerint a lengyel csatár lövi majd az elsőt 3.85