Tíz hasznos statisztika a Bayern München-Atlético Madrid BL elődöntő visszavágójához


10. Múlt héten az Atlético 1-0-ra nyert a Vicente Calderónban. Egy ilyen arányú madridi győzelem most is előfordulhat 14.00.

9. A Bayern eddig hétszer találta magát abban a helyzetben, hogy az oda-visszavágós rendszerben 1-0-ra kikapott az első meccsen és öt alkalommal továbbjutott 2.13.

8. A bajorok eddig 23 európai kupameccsen léptek pályára otthon spanyol ellenféllel szemben és csak két mérkőzést veszítettek el. Többek közt ezért sincs magas szorzó az 1X-re 1.14.

7. Az Atlético kilenc alkalommal szerzett 1-0-s előnyt európai kupa egyenes kieséses szakaszában és hatszor ennyi elég is volt a továbbjutáshoz 1.75.

6. Utoljára a 2009/2010-es szezonban fordult elő az Atléticóval, hogy 1-0-s előnnyel várta a visszavágót. Akkor az Európa Ligában a Liverpoolhoz utaztak a második meccsre és ugyan 2-1-re kikaptak, de az idegenben lőtt gól az ő továbbjutásukat eredményezte. Egy 2-1-es Bayern győzelem benne van a pakliban 9.00.

5. Diego Simeone csapata legutóbbi kilenc, idegenben játszott európai kupameccséből ötöt megúszott kapott gól nélkül. Még ennek tudatában is durva lenne, ha kapott gól nélkül győzne a vendégcsapat 9.50.

4. Az Atlético legutóbbi nyolc idegenbeli BL meccsén öt alkalommal nem tudott gólt szerezni. Az oddsok alapján sokkal valószínűbb, hogy a Bayern győz kapott gól nélkül 2.33.

3. Xabi Alonso lehet a negyedik olyan játékos, aki három különböző csapat színeiben is bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. Ehhez mondjuk kéne egy gól tőle 10.50.

2. Csak Cristiano Ronaldo lőtt több gólt (16) a Bajnokok Ligája idei szezonjában, mint Robert Lewnadowski és Thomas Müller (mindketten nyolc találatnál járnak). Jól járunk, ha a lengyel vagy a német támadó szerzi az első gólt (4.40 illetve 5.50).

1. Fernando Torres legutóbbi öt idegenbeli meccséből (minden sorozatot beleszámolva) négyszer volt eredményes. Vajon most is gólt szerez a már ezerszer leírt támadó? 5.20