Tíz hasznos statisztika a Bayern München-Arsenal BL meccshez


10. A Bayern München mérlege a legutóbbi tíz, Arsenal elleni meccsén 5-2-3. A bajorok számítanak favoritnak 1.50

9. A legutóbbi négy Bajnokok Ligája szezon során ez a két csapat háromszor találkozott. Ebből két alkalommal az egyenes kieséses szakaszban, ahol mindkétszer a Bayern jutott tovább. Már csak ezért sincs túl magas odds az 1X-re 1.11.

8. Amikor az Arsenal utoljára Münchenben lépett pályára, annak 5-1-es vereség lett a vége (ez az előző szezon csoportkörében történt). Most valószínűleg nem fogják így kitömni az Ágyúsokat 34.00.

7. Az Arsenal nyeretlen maradt a legutóbbi három olyan idegenbeli meccsén, amikor német csapat volt az ellenfele. Vaskos szorzó van a vendéggyőzelemre 7.10.

6. A csoportkörben veretlen maradt az Arsenal, előzőleg ilyen kétszer fordult elő (a 2004/05-ös, illetve a 2005/06-os szezonban). Durva odds van már az X2-re is 2.70.

5. Mesut Özil már 15 alkalommal lépett pályára a Bayern ellen és négy gólt rúgott (minden sorozatot beleszámolva). Vajon eredményes lesz Münchenben? 8.00

4. Robert Lewandowski a legutóbbi hét BL meccsén hat gólt rúgott és jó eséllyel most is eredményes lesz 1.87

3. A Bayern hazai pályán rendre megnyerte a legutóbbi hat, egyenes kieséses BL meccsét, mérkőzésenként átlagosan 3,8 gólt szerezve. Előfordulhat, hogy a hazai csapat nyeri majd mindkét félidőt 3.70.

2. Mostanában viszont a Bayern nem játszik gólzáporos meccseket: a legutóbbi öt mérkőzésen egyszer sem lőttek két gólnál többet. Ugyanakkor nem túl valószínű, hogy 1,5 alatt lesz a gólok száma szerdán 4.60

1. Az Arsenal karácsony óta csak kétszer kapott ki és a legutóbbi 15 meccs során mindig gólt szerzett. Így aztán nem volna meglepő, ha az Allianz Arénában is gólnak örülhetnének az Ágyúsok 1.57.