Tíz hasznos statisztika a Barcelona-PSG meccshez


10. A Barcelona megnyerte legutóbbi hét Bajnokok Ligája meccsét és most is ők a favoritok 1.37.

9. A katalánoknak igen jól megy francia csapatok ellen: tizenkét meccsből hetet megnyertek, négyszer ikszeltek és csak egyszer kaptak ki. Többek közt ezért sincs túl magas szorzó az 1X-re 1.09.

8. Luis Enrique legénysége legutóbbi két, PSG elleni meccsét megnyerte, ezt megelőzően viszont egyszer kikapott, illetve zsinórban háromszor játszott döntetlent a franciákkal. Egy újabb ikszre most elég combos odds van 5.25.

7. A PSG legutóbbi négy spanyolországi látogatása nem sikerült valami fényesre: összesen nyolc gólt kaptak, kétszer veszítettek és kétszer ikszeltek. Nem fizet rosszul, ha a Barcelona két gól fölött termel ma este 2.06.

6. A franciák négy meccses nyeretlenségi szériában vannak  már ami a BL-t illeti. Kisebbfajta csoda lenne, ha nyernének 8.25 a továbbjutásuk meg szinte az esélytelen kategóriába tartozik 26.00.

5. A csapatok előző két meccse egyaránt 3-1-es Barca sikert hozott, egy ilyen eredményre most is jó odds van 10.00.

4. Luis Suarez duplázott Párizsban; 12 legutóbbi meccsén ugyanennyi gólt lőtt. Újabb találata még így is kétszeres szorzó felett van 2.12.

3. Suarez múlt heti első gólja a PSG ellen volt a Barcelona 400. találata a Bajnokok Ligájában. Vajon ma az uruguayi játékos szerzi az elsőt? 5.30

2. Marc-Andre ter Stegen a még versenyben lévő mezőny egyetlen olyan kapusa, aki már hárított tizenegyest a BL idei kiírásában. Nem járunk rosszul, ha a Barca úgy nyer, hogy nem kap gólt 2.43.

1. Neymarnak jól megy a PSG ellen: eddig mindhárom idei BL meccsen beköszönt a franciáknak. Lehet, hogy ma este ő kezdi a gólgyártást 6.00.