Tíz hasznos statisztika a Barcelona-Manchester City BL meccshez


10. Szerda este a Manchester City és a Barcelona negyedik alkalommal játszik egymással, ebből háromszor a Barcelona nyert. Most is ők az esélyesek 1.38.

9. Manchesterben a Barcelona nyert 2-1-re, érdekesség, hogy eddig mindhárom alkalommal kettőt rúgott a Barca a City-nek és két meccs is 2-1-es eredménnyel zárult. Egy ilyen eredmény most majd' tízszeres pénzt ér 9.00.

8. A Barca legutóbbi 17 tétmeccséből tizenhatot megnyert, legutóbbi hat meccsén összesen öt gólt kapott (mérkőzésenként egyet). Jó áron van az iksz 5.40.

7. Eközben a City négy legutóbbi meccséből hármat elveszített — ősz óta nem voltak ilyen rossz formában. Igen magas odds van a vendéggyőzelemre 7.75.

6. Sergio Agüero lőtte csapata egyetlen gólját az odavágón — ez volt a csatár 23. gólja a szezonban. Az argentin játékos nem talált be legutóbbi három meccsén, bár ettől még eredményes lehet szerdán 3.10.

5. A Barca legutóbbi nyolc meccsén hét alkalommal szerezte meg a vezetést. Könnyen lehet, hogy most is így lesz 1.32.

4. Luis Suarez duplázott a londoni meccsen és azóta négy gólt szerzett (összesen tizenháromnál jár a szezonban). Jól járunk, ha az uruguayi csatár lövi majd az elsőt 5.40.

3. Lionel Messi sem panaszkodhat: öt gólt rúgott legutóbbi két meccsén és átlagosan 4,6-os lövési mutatóval rendelkezik a Bajnokok Ligájában. Sokat hoz a konyhára, ha Messi gólt lő és csapata 3-0-ra nyer 15.00.

2. A Barcelona 17 BL góljából 11 az első félidőben született. Majd' háromszoros pénzt ér, ha gól születik az első tizenöt percben 2.80.

1. A City kapusa, Joe Hart 24 védést mutatott már be a BL idei szezonjában — ez meccsenként 3,4-es átlag. Ugyanakkor a kapus mérkőzésenként egy gólt fixen kapott, talán ezért is van olyan magas odds arra, hogy kapott gól nélkül hozza le a meccset a vendégcsapat 10.50.