Tíz hasznos statisztika az Olimpiakosz-Arsenal BL meccshez


10. Az Olimpiakosznak kedvező mérlege van az Arsenallal szemben: eddig nyolc meccsből négyet megnyertek ellenük, egy iksz és három vereség mellet, illetve ebben a szezonban 3-2-re győztek a görögök Londonban. Ennek ellenére magas szorzó van a hazai sikerre 3.65.

9. Az Arsenal számára csak a győzelem elfogadható, különben nem jut tovább 2.04.

8. Az Olimpiakosz legutóbbi nyolc, hazai BL meccséből hetet megnyert és csak egyet veszített el. Szép odds van az 1X-re 1.87.

7. Ha mindez nem lenne elég, az Olimpiakosz szezonbeli húsz tétmeccséből tizennyolcat megnyert — az a két vereségük a Bayern München számlájára írható. Ettől függetlenül elég durva lenne, ha már félidőben vezetne a görög csapat, majd megnyerné a meccset 6.00.

6. Eddig egyedül a Deportivo La Coruna (2001/02) és a Manchester United (2008/09) tudta oda-vissza verni az Arsenalt a BL-ben. A döntetlen simán benne van a pakliban 3.85.

Arsenal FC v Olympiacos FC - UEFA Champions League : News Photo

5. Az Arsenal már tíz gólt kapott a Bajnokok Ligája aktuális szezonjában. Eddig maximum csak kilencet kaptak a csoportmeccsek alatt, ebből kifolyólag egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a hazai csapat 1,5 gól felett termel majd szerda este 2.75.

4. Legutóbbi három győzelme alkalmával az Arsenal rendre három gólt szerzett. Egy 3-0-s vendégsiker elég szép pénzt ér 20.00.

3. Olivier Giroud szezonbeli tízedik gólját lőtte a hétvégi, Sunderland elleni győzelem során (3-1). Nem járunk rosszul, ha ő szerzi a szerda esti találkozó első gólját 4.80.

2. A West Brom egykori csatára, Ideye Brown hat gólt szerzett kilenc meccsen az Olimpiakosz színeiben. Újabb találatára egészen combos odds van 3.25.

1. Aaron Ramsey a Premier League-ben 3,2 lövést ereszt el meccsenként, ez a mutató a BL-ben nála pontosan egy mérkőzésenként. Mondjuk ettől még betalálhat Athénben 4.35.