Tíz hasznos statisztika az Atlético Madrid-Real Madrid meccshez


10. A két csapat eddig csak egyszer találkozott a Bajnokok Ligájában, méghozzá az előző kiírás döntőjében, amelyet a Real Madrid megnyert. 2.60-nal most is ők a favoritok.

9. A Real Madrid hosszabbítás után 4-1-re nyerte a tavalyi döntőt, a rendes játékidő végén 1-1 volt az eredmény. Az újabb 1-1 6.40-et fizet, míg a Real 4-1-es győzelmét 51.00-es szorzóval adják.

8. Az Atléticónak tavalyi döntőben elszenvedett az egyetlen veresége a Real Madrid ellen lejátszott nyolc legutóbbi találkozón, négyet nyertek és háromszor ikszeltek. A Dupla esélyen 1.53-szoros pénzt ér, ha nem kapnak ki a hazaiak.

7. Diego Simeone csapata legutóbbi hat, spanyol ellenféllel lejátszott európai kupameccsén négy alkalommal nem kapott gólt. Ha most gól nélkül győznek, az 4.60-szor hozza vissza a tétet.

6. Az Atlético legutóbbi négy Real Madrid elleni európai kupameccsének mindegyikén egy gólt lőtt. A 1,5 alatti hazait 1.40-nel lehet megjátszani.

5. Csak a Bayern München (23) szerzett több gólt idén a Bajnokok Ligájában, mint a Real Madrid (21). 17.00-szeres pénzt fizet, ha a Real 3,5 gól fölé jut.

4. A két csapat legutóbbi találkozóján az Atlético lerohanta a Realt: 4-0-ra nyerték Gabiék a hazai pályán játszott bajnokit. Ugyanez az eredmény most 71.00-szeres szorzóval érhető el.

3. A Real az idei szezonban hat gólt kapott a BL-ben; náluk csak a PSG szedett be többet az állva maradt csapatok közül. Ha Carlo Ancelotti csapata kapott gól nélkül tudna győzni, az 4.10-szeres nyereményt jelentene.

2. Cristiano Ronaldo találta el a kaput a legtöbbször a BL idei mezőnyében (23). A portugál csatár vezető gólja 5.00-szörös pénzt fizet.

1. Ronaldo a Real Madrid utolsó öt BL-góljából négyben benne volt: három gólt és egy gólpasszt jegyez ezeken a meccseken. Ha ezúttal kettőt, vagy annál többet lőne, az 10.00-szer hozná vissza a feltett összeget.