Tíz hasznos statisztika az Atlético Madrid–Leicester City BL meccshez


10. Az Atletico Madrid és a Leicester már négy alkalommal találkozott: háromszor az Atléti nyert és egy döntetlen született. A hazai csapat számít favoritnak 1.30.

9. A két csapat első párharca az 1961/62-es szezonra datálható, a második pedig az 1997/98-as idényre. Az Atlético rendre két-két gólt rúgott azon a három meccsen, melyen legyőzte a Leicestert. Egy 2-0-s hazai győzelem most is benne van a pakliban 5.80.

8. A Leicester elveszítette a legutóbbi három spanyolországi meccsét. Ugyanakkor a Sevillát 2-0-ra verték az angliai visszavágón és így ők jutottak tovább. Egy vendéggyőzelem most igen nagy meglepetést okozna 13.00.

Atlético-Leicester (1997/98 UEFA Kupa)


7. Az Atlético nem kapott gólt a legutóbbi nyolc olyan hazai BL meccsén, melyet már az egyenes kieséses szakaszban játszottak. Egy kapott gól nélküli hazai győzelem nem lepne meg senkit 1.77.

6. Viszont a Leicester ebben a szezonban öt BL meccset hozott le kapott gól nélkül, ugyanannyit mint aktuális ellenfele. Ez persze nem jelenti egyből azt, hogy 0-0-s döntetlen lesz majd a végeredmény 10.00.

5. Riyad Mahrez négy gólt és két gólpasszt adott a Bajnokok Ligája aktuális szezonjában. Durva odds van arra, hogy gólt szerez szerdán 8.50.

4. Antoine Griezmann négy találatnál jár idén a BL-ben. A hazai játékosok közül az ő góljára van a legnagyobb esély 1.87.

3. A Leicester hat meccses győzelmi széria után vasárnap kikapott az Evertontól. Durva odds van az X2-re 3.85.

2. Islam Slimani gólt szerzett a Leicester legutóbbi két meccsén, ezt megelőzően újévkor volt utoljára eredményes 7.00.

1. Fernando Torres viszont gólképtelen maradt a legutóbbi hat meccsén. Ebben a szezonban eddig mindössze hét gólig jutott és könnyen előfordulhat, hogy szerdán sem talál be 1.83.