Tíz hasznos statisztika az Atlético Madrid-Barcelona BL meccshez


10. Az első meccsen a Barcelona 2-1-re nyert az Atlético Madrid ellen. A katalánoknak ez volt zsinórban a harmadik 2-1-es győzelmük az Atléticóval szemben, összejöhet a negyedik szerdán? 9.50

9. A Barca legutóbbi három meccsét rendre egy góllal nyerte a Vicente Calderónban. Elég jó szorzó van egygólos hendivel (1-0) a Barca győzelmére 4.20.

8. Az Atlético és a Barca összesen már 225 alkalommal játszott egymással (minden sorozatot beleszámolva). Az örökmérleg a Barcelona számra kedvez kereken 100 győzelemmel, 50 döntetlennel és 75 vereséggel. Az oddsok alapján most is a katalánok számítanak favoritnak 2.25.

7. Az Atlético számára nem jelent újdonságot 2-1-es hátrányból várni egy európai kupavisszavágót, ugyanis ez már hét alkalommal előfordult. Szép odds van a hazai győzelemre 3.40.

6. Antoine Griezmann legutóbbi hat, Barca elleni meccsén nem rúgott gólt az Atlético színeiben, pedig még a Real Sociedad játékosaként hármat is lőtt nekik tíz meccs alatt. Jól járunk, ha valahogy Griezmann szerzi az első gólt 5.80.

FC Barcelona v Club Atletico de Madrid  - UEFA Champions League Quarter Final: First Leg : News Photo

5. Fernando Torres múlt héten első gólját szerezte a Bajnokok Ligája aktuális kiírásában, mielőtt kiállították. A góllövés talán nélküle is menni fog az Atléticónak 2.70.

4. Az Atlético legutóbbi négy hazai meccsén átlagosan 2,75 gólt rúgott mérkőzésenként, míg a Barca ugyanezen periódus alatt rendre kapott meccsenként egyet. Ez persze nem jelenti automatikusan azt, hogy a hazai csapat jut majd tovább 4.40.

3. A Barca hétvégén 1-0-ra kikapott a Real Sociedadtól, a legutóbbi három meccsükön ez volt a második vereségük. Az viszont 23 tétmérkőzés után először fordult elő, hogy nem lőttek gólt és hát a vendégek részéről valamelyest azért most is benne van a pakliban a gólképtelenségük 3.55.

2. Luis Suarez duplázott a múlt heti odavágón. Az uruguayi támadó 45 tétmeccsen 45 gólt szerzett ebben a szezonban, úgyhogy akár még azt is el tudjuk képzelni, hogy megint kettőt lő 9.00.

1. Lionel Messi 83 Bajnokok Ligája góljából tíz a negyeddöntők során született, bár az is igaz, hogy a legutóbbi hat negyeddöntős meccsén nem talált be. Most sem rúg gólt az argentin? 1.47