Tíz hasznos statisztika az Arsenal-Monaco meccshez


10. A két csapat tétmeccset még nem játszott egymással, augusztusban viszont felkészülési mérkőzésen 1-0-ra nyert Monaco Wengerék ellen. Ennek ellenérea a franciák nem favoritok  8.00.

9. Az Arsenal francia csapatok elleni mérlege 13-7-2. Kevesebb, mint másfélszeres pénzt ér a hazai győzelem 1.48.

8. Az Ágyúsok utoljára a 2002/03-as szezonban kaptak ki francia csapattól, akkor az Auxerre verte őket 2-1-re még a csoportmeccsek allatt. Ezt követően még 6 alkalommal játszott az Arsenal francia csapattal és mindet meg is nyerte, nem hiába ilyen alacsony az 1X-re kínált szorzó 1.09

7. Az Arsenal legutóbbi négy, francia csapat elleni meccsén rendre két gólt rúgott mérkőzésenként. Egy 2-0-s győzelem nem jönne rosszul se Öziléknek, sem pedig nekünk 6.75

6. A Monaco a BL 2004/05-ös szezonja óta nem játszott tétmeccset angol csapat ellen (akkor egyébként 1-0-ra verték hazai pályán a Liverpoolt). Mérlegük angliai csapatokkal szemben 7-3-2, egy döntetlennel valószínűleg simán kiegyeznének 4.15.

5. Az Arsenal megnyerte legutóbbi kilenc hazai meccsét és csak három gólt kapott. Több, mint kétszeres szorzója van annak, ha kapott gól nélkül nyernek az Ágyúsok 2.10.

4. A Monaco elsőként jutott tovább a C jelű csoportból: csupán négy gólt lőttek és egyet kaptak; hat mérkőzésből kettő végződött 0-0-s eredménnyel. Egy gól nélküli döntetlen most majd' tízszeres pénzt ér 9.50.

3. Yannick Ferreira-Carrasco 15 gólhelyzetből csupán egyet értékesített a BL aktuális szezonjában. Komoly esély van rá, hogy a Monaco gólképtelen marad Londonban 1.77

2. Eközben az Arsenal 2,5 gólt lőtt meccsenként a csoportmeccsek alatt  — ugyanakkor a három gólos Lukas Podolski már elhagyta a klubot. Mindenestre jól járunk, ha 3,5 felett termel majd az Arsenal 7.00.

1. A Monaco egyik csoportmeccsén sem lőtt gólt az első félidőben, míg az Arsenal kilencszer is betalált. Szép pénzt hoz a konyhára, ha az Ágyúsok kettőt rámolnak még a szünet előtt 8.00.