Tíz hasznos statisztika az Arsenal-Anderlecht meccshez


10. Tizenhárom BL meccsből, melyen belga csapat játszott angol ellen, tizenegyet a britek nyertek. A mérkőzés favoritja az Arsenal 1.32.

9. Ebből a tizenhárom mérkőzésből mindössze egy végződött döntetlenre, amely most több, mint ötszörös pénzt ér 5.50.

8. Az Anderlecht még nyeretlen a csoportkörben: mérlegük egy iksz és két vereség. Győzelmükre 9.00-szeres odds van.

7. Az Arsenal két hete 2-1-re verte aktuális ellenfelét Brüsszelben. Egy ugyanilyen eredménynek szintén 9.00-szeres szorzója van.

6. Eddig még nem akadt olyan angol csapat, amely ne tudott volna gólt szerezni belga ellenfelével szemben. Nem véletlen tehát, hogy magas odds van a kapott gól nélküli vendéggyőzelemre15.00.

5. Az ágyúsok legnagyobb arányú európai kupagyőzelme pont egy belga csapat ellen történt: az 1993/94-es szezonban 7-0-ra verték a Standard Liège-t. Mi is jól járunk azzal, ha ma 4,5 gól felett termelnek az Arsenal játékosai 7.50.

4. Az Anderlecht legutóbbi tizenegy BL meccsén rendre gólt kapott, legalább egyet. Majd' kétszeres szorzója van annak, ha mindkét csapat gólt szerez 1.85.

3. Lukas Podolski öt Bajnok Ligája meccsen négy gólt lőtt. Újabb találata több, mint kétszeresen térül meg 2.35.

2. Danny Welbeck mesterhármast lőtt a Galatasaray ellen - ez volt a legutóbbi hazai BL meccse az ágyúsoknak. 21.00-szeres szórzón pörög a csatár újabb mesterhármasa.

1. Alexis Sanchez tizenhat meccsen tíz gólt rúgott. 4.20-at kóstál, ha ma este ő lövi az elsőt.

 

SZAVAZZ AZ UNIBETRE ITT - Best Gambling Blog At The 2014 Football Blogging Awards