Tíz hasznos statisztika az Anderlecht-Arsenal meccsre


10. Az Anderlecht és az Arsenal először (és sokáig utoljára) az 1970-es vásárvárosok kupája-döntőben játszott egymással. Akkor az Arsenal nyert 4-3-as összesítéssel és 1.78-szoros pénz üti a markunkat, ha megint az ágyusok győznek.

9. Az Arsenal mérlege belga csapatokkal szembeni mérlege 7-2-3 az európai kupákban, de csak kétszer nyert belga pályán (mindkétszer a Standard Liege vendégeként). Kevesebb, mint másfélszeres szorzója van az X2-nek 1.20.

8. Az Anderlecht vezeti a belga bajnokságot, szezonbeli mérlegük tétmeccsen 6-6-1 (ebben az európai meccsek is benne vannak). Mai győzelmük 4.50-et ér.

7. Ugyanakkor Besnik Hasi fiai három mérkőzés óta nyeretlenek — tavaly április óta nem volt ilyenre példa. A döntetlen 3.75-öt kóstál.

6. Alexis Sanchez hat gólt rúgott kilenc meccsen, többek közt a Hull City ellen is betalált hétvégén. A chilei csatár újabb találata hatszorosan térül meg 6.00.

Az 1970-es vásárvárosok kupája-döntő összefoglalója:

5. Danny Welbeck tíz meccsen nyolc gólnál jár amióta megérkezett Manchesterből. 6.50-es odds van esetleges duplájára.

4. Welbeck többet lő kapura bajnokikon, mint bárki más (4,5-ös lövési átlag). Fejesgólja több, mint hétszeres pénzt ér 7.50.

3.Chancel Mbemba Mangulu, az Anderlecht játékosa többször tisztázott a kapu elől (28 alkalommal), mint bármelyik más játékos a BL mezőnyében. Majd' hatszoros pénz ütheti markunkat, ha az Arsenal gólképtelen marad 5.75.

2. Az ágyusoknak csupán hét kaput eltaláló lövése volt a két BL csoportmeccsen, mondjuk az Anderlechtnek csak öt. Sokat ér, ha nem lesz sok gól: 4.50-en van a "gólok 1.5 alatt".

1. Aleksandar Mitrovic jelenleg az Anderlecht ügyeletes gólvágója, már öt találatnál jár. A BL-ben még nem lőtt gólt, de hétszeres szorzója van annak, ha ő lövi az elsőt 7.00

SZAVAZZ AZ UNIBETRE ITT - Best Gambling Blog At The 2014 Football Blogging Awards