Favoritok, kiknek a döntetlen kevés lehet


A csoport

Leverkusen 2.40, Döntetlen 3.35, Manchester United 3.10

A 2000-es években mindössze kétszer fordult elő a Manchester United csapatával, hogy nem kvalifikálta magát az egyenes kieséses szakaszba. David Moyes számára tehát magasra van téve a mérce, hiszen amennyiben nem verik meg idegenben a Leverkusen gárdáját, akkor könnyen ki-ki meccset vívhatnak a Donetsk ellen.

A kellemetlen szituáció fő okozója, hogy idegenben nem sikerült még meccset nyerni Rooney-éknak, ráadásul a német csapat ígérkezik a legkeményebb diónak csoporton belül. A Bayer hazai pályán hozta a kötelezőt a Sociedad ellen, míg fölényes győzelmet aratott az ukrán csoportrivális ellen. Természetesen ez az oddszokban is megmutatkozik, hiszen a Gyógyszergyáriak számítanak az esélyesebbnek.

Az első meccsen 4:2-es machesteri győzelem született, és mivel mindkét csapat a győzelemre kell játsszon, ezért most sem lehet gólszegény összecsapásra számítani. Érdemes lehet megkockáztatni a 2,5 (@ 1.95) vagy a 3,5 felett (@ 3.35) fogadást.

Tipp: Hendikep 1-0 indulással - Leverkusen @ 1.34

Shakhtar Donetsk 1.63, Döntetlen 4.00, Real Sociedad 5.60

A csoport másik ütközetén Ukrajnában vendégeskedik a Real Sociedad. A San Sebastian-i csapatnak nincsenek jó emlékeik a Donetskről, hiszen hazai pályán is 2-0 arányú vereséget szenvedtek tőlük. Mindenképp meglepetés lenne, ha az idegenben amúgy eddig mindig csak egy gólokkal kikapó spanyolok most ponto(ka)t vinnének haza, pedig még a döntetlen is a biztos csoportutolsó helyét jelentené.

Tipp: Donetsk @ 1.67

B csoport

Juve 1.12, Döntetlen 9.25, FC Copenhagen 22.00

A kvartett legfőbb kérdése, hogy a Juve képes lesz-e megszerezni első győzelmét és a továbbjutás egyik legfőbb várományosához méltó színvonalon teljesíteni. A körülményeket figyelembe véve, a három pont létkérdés (@ 1.12) a torinoi csapat számára, de a Köbenhavn egy meglepetéssel akár továbbjutó helyen is állhat a záró forduló előtt. Egyik csapat sem fog felesleges kockázatot vállalni, így gólszegény mérkőzés várható, melyen azért valószínű, hogy a Zebrák kicsikarják a győzelmet. (Alatt 2.5 @ 2.55)

Tipp: Hendikep 0-1 - Döntetlen @ 4.30

Real 1.26, Döntetlen 6.20, Galatasaray 11.50

A csoport másik mérkőzésén a Real toronymagas esélyes és kizárt, hogy arra játszanak majd, hogy a csoportelsőséghez elég az X is. A Bernabeu közönségét ki kell szolgálni, így nagyobb "hendikep" és "felett" fogadásokon is érdemes gondolkozni, bár Ronaldo sérülése némiképp árnyalhatja az esélyeket.

Tipp: Hazai csapat gólt szerez mindkét félidőben - Igen @ 1.68

C csoport

Paris SG 1.40, Döntetlen 4.75, Olympiakos Piraeus 8.75

Bár Zlatanék mindössze három pont előnnyel rendelkeznek az aktuális ellenféllel szemben (Olympiacos), de ettől függetlenül ők a favoritok. Viszont az is tény, hogy a döntetlen megfelelhet mindkét csapat számára, mert ezzel garantáltan első a párizsi csapat, és a Pireusz is második helyen marad. Mivel a görögök hazai pályán fejezik be a sorozatot az Anderlecht ellen, így ott könnyedén biztosíthatják be a továbbjutást.

Tipp: Döntetlen @ 4.75

Anderlech 3.60, Döntetlen 3.40, Benfica 2.00

A Benfica számára kötelező a győzelem, mert így egyfelől garantált a tavaszi kupaszereplés és megmarad a matematikai esélyük a továbbjutásra.

Tipp: Benfica @ 2.00

D csoport

A lényegi dolgok már eldőltek, mindenki a Bayern – City rangadót várja, bár az csak a zárófordulóban kerül megrendezésre.

Ettől függetlenül érdemes tippelni, mert az oddszok kedvezőek!

Tipp: Bayern München győzelem (@ 1.42) és Hendikep 0-1 kezdéssel Manchester City (@ 1.45)

Eredő oddsz az A és B csoport tippjeinek kombinálása esetén: @ 16.17

Eredő oddsz a C és D csoport tippjeinek kombinálása esetén: @ 19.56

Bajnokok Ligája 2013/14 - 90 perces visszatérítés

Az Unibet visszatéríti a Pontos eredmény, Félidő/Végeredmény és Első gólszerző/Utolsó gólszerző fogadásokat 100€ értékig, ha gól esik a rendes játékidő hosszabbításában!