Csapatok, melyekkel biztos nem találkozunk a BL főtáblán


Levadia Tallinn1.95  döntetlen3.40  Crusaders Belfast3.80
Gól nélkül ért véget az észak-írországi odavágó, ez az eredmény nyilván az észteknek kedvez. Egyébként a balti állam bajnoksága javában pörög, épp a 17. fordulóban járnak a csapatok és a Levadia egy ponttal vezeti a tabellát.

Ez lehet az észtek egyik előnye a visszavágón, hiszen játékban van a csapatuk, bár ki tudja, hogy ez amúgy mennyit vesz ki belőlük. Mindenestre legutóbbi három hazai meccsüket kapott gól nélkül nyerték meg.

A Tallinnak ugyan nincs nagy rutinja a nemzetközi kupákban (általában az első kör után búcsúznak) de ez még mindig több, mint amennyi a belfastiaknak van, akik konkrétan most indulnak először a BL-ben.

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 2.00


Santa Coloma1.40  döntetlen4.35  Lincoln Red Imps7.25
Ennek a párosításnak az odavágója sem hozott gólt, így aztán inkább az andorrai csapatnak van esélye továbbjutni, mintsem a gibraltári „Vörös Manóknak”.

Sok gólt ettől a találkozótól se várjunk, de azt nem árt figyelembe venni, hogy a Santa Coloma általában behúzza a hazai meccseit.

Tipp: Félidőben X @ 2.35


The New Saints1.36  döntetlen4.80  B36 Tórshavn7.50
Az első meccsen 2-1-re tudott nyerni a walesi New Saints, így a feröeri B36-nak nem sok esélye maradt a továbbjutásra. Magyar szempontból is érdekes ez a mérkőzés, hiszen a párharc győztese a Videotonnal játszik majd a második körben.

Ez pedig igen nagy eséllyel a walesi csapat lesz, amely többnyire megnyeri a hazai meccseit – a nemzetközi kupákban már nem annyira sikeresek. Tartásukat mutatja, hogy a feröeri meccsen már a 7. percben hátrányba kerültek, de végül sikerült fordítaniuk: a győztes gólt a rendes játékidő utolsó percében rúgták. 

Tipp: Félidő/Teljes idő – Döntetlen/Hazai @ 4.40

Eredő odds: 20.68