BL: Valakinek sikerül-e az idegenbeli feltámadás?


Bayern München 1.27, Döntetlen 5.75, Arsenal 9.50

Nehéz helyzetben került a londoni csapat az odavágón, hiszen kétgólos hátrányból kellene a továbbjutást kiharcolni a címvédő ellen. A bajorok kényelmes helyzetben vannak, és mivel az angoloknak mindenképp gólok szükségesek ahhoz, hogy legalább esélyük legyen a párharc megfordítására, ezért nyíltsisakos támadófocira lehet számítani mindkét oldalról. A kinyíló Ágyúsok ellen a Bayern dolga is könnyebb lehet, emiatt a mérkőzésen a 2.5 felett (@ 1.50), de akár a 3.5 felett (@ 2.20) fogadásoknak is lehet létjogosultsága. Arra, hogy a címvédő nem jut tovább, minimális az esély, de egy szoros mérkőzésen még a döntetlen vagy akár a vereség is bőven beleférhet a München számára (X2 @ 3.60).

Emiatt érdemes a Hendikep fogadások táján is körbenézni, egygólos Arsenal esetén kecsegtető (@ 3.60), de még kétgólos angol előnynél is kifejezetten vonzó oddszokat láthatunk (@ 1.90). Bár az odavágón eredménytelen volt a hazai csapat, most a körülmények miatt valószínű, hogy mindkét csapat szerez gólt (@ 1.78), és egy az első 15 percben szerzett gól még érdekessé vagy végleg lefutottá tehetné a párharcot (@ 2.65).

Mandzukic (@ 1.85) és Müller (@ 2.10) jó formában van, gólszerzésükre minden esély megvan, de az Arsenal is bízhat francia támadójában (Giroud @ 3.75).

Atletico Madrid 1.47, Döntetlen 4.50, AC Milan 7.25

A kisebbik madridi csapat 17 éve nem szerepelt a legjobb nyolc között a Bajnokok Ligája keretein belül, de mivel most minimális előnnyel várják az olaszok elleni meccset, így minden bizonnyal rég nem látott ünneplés lesz a Vincente Calderon gyepén. Az olasz csapatokat sosem szabad leírni, ezért egy visszafogott, a védekezésre koncentráló Madridot fogunk látni. Az olaszok számára az ideális forgatókönyvet az jelentené, hogy egy kései góllal hosszabbításra mentenék a párharcot, és ott kibekkelve a harminc percet, büntetőpárbajra kényszerítsék ellenfelüket. Minden bizonnyal erre számítanak spanyol oldalról, így egy rúgott gólt szeretnének begyötörni és nem kapni kettőt. Mivel kétségtelenül a jobb formában lévő csapat a hazai, így ők valószínűleg betalálnak (@ 1.09), és ha ez az első gól (@ 1.30), akkor onnantól kezdve már csak a védekezésre és a hatékony kontrákra kell a hangsúlyt fektetni. Emiatt a gólok száma várhatóan nem lesz magas (Alatt 2.5 @ 1.98), és valószínű végig uralma alatt tudja tartani a meccset az Atletico (1/1 @ 2.10).

Mediterrán összecsapás lévén a levegőben bármikor benne lehet a kiállítás (@ 3.50), mely akár büntetőt is érhet (Hazai csapat büntetőből szerez gólt @ 5.50). A Madridnál Diego Costa (@ 1.73) és David Villa (@ 2.33) a két gólfelelős, míg a Milan oldalán Balotteli kellene a kaput bevegye, de inkább fogadnánk arra, hogy ez nem sikerül neki most (@ 1.18), mint arra, hogy igen. Az Atletico tartja második helyét a bajnokságban, és jó esély mutatkozik arra, hogy most kettősgyőzelemmel múlja felül az utolsó, még talpont maradt olasz csapatot (@ 1.47).

BL Visszatérítés! Elvesztetted a fogadásodat? 

Az Unibet visszatéríti a Pontos eredmény, Félidő/Végeredmény és Első gólszerző/Utolsó gólszerző fogadásokat 100€ értékig, ha gól esik a hosszabbításban!