BL: újra megbotlik a Barca Glasgow-ban?


Basel 2.65, döntetlen 3.35, Schalke 04 2.75
Steaua 4.90, döntetlen 3.60, Chelsea 1.80
A Basel a Stamford Bridge-en aratott, sokkoló győzelme után esélyesnek tűnik hazai pályán a létezésével az ifjú Werther szenvedéseit a futball nyelvére lefordító Schalke ellen, azonban Szalai Ádiéktól a Hoffenheim otthonában kiharcolt 3–3 után jók lehetnek egy újabb (akár sokgólos) idegenbeli döntetlenre, csak hogy tovább bonyolítsák a csoportot. A Chelsea normál körülmények között bárkivel a volánnál egyértelmű esélyes kell, hogy legyen Romániában, de pillanatnyilag mindennek nevezhetőek a Londonban uralkodó körülmények, csak normálisnak nem: Mourinho meccseket veszít, Torres átmegy Suárezbe és alig van bevethető védekező középpályás. Azért a Kékek győzelmére teszek, de úgy, hogy egy bebénázott döntetlen esetén visszakapjam a zsetont.

Tipp: Basel–Schalke X & Steaua–Chelsea (kétesély) @ 4.25

Borussia Dortmund 1.26, döntetlen 6.00, Marseille 12.50
Arsenal 2.00, döntetlen 3.60, Napoli 3.80
A Dortmund már csak gólkülönbséggel vezeti a Bundesligát az egy fordulóval ezelőtti nürnbergi botlás miatt, de annak köszönhetően, hogy egy ötössel szórták meg a Freiburgot, amihez egyébként az is kellett, hogy Diagnét amúgy eléggé kérdőjeles szituban kiállítsa a spori az első félidő végén. A Nápolyban, igen furcsa körülmények között elszenvedett vereség (Klopp és Weidenfeller elvesztése az első félidőben) miatt valószínűleg eléggé fel van piszkálva a csapat, és már alig várja, hogy a Marseille véréből ihasson, ami azért is nagyon fontos, mert ez a csoport egy háromfős versenyfutás lesz a BVB, az Arsenal és a Napoli között. Utóbbi kettő Londonban randevúzik egymással, és noha Rafa Beníteznek minden fegyvere és tudása megvan ahhoz, hogy a hazaiak játékát tönkre téve pontot vagy pontokat vigyen haza, az Özil érkezte óta elképesztő lendületben játszó, már a PL-t is vezető Ágyúsok győzelmét muszáj megjátszanunk kétszeres pénzért. A szezon végén könnyen lehet, hogy Wenger körberöhögi majd Angliát (vagy Európát), mindenesetre most még igazi tökös védekező középpályásuk is van Flamini személyében, akinek jókora szerepe van a csapat kiegyensúlyozottságában, úgyhogy talán most már nem jövőre, hanem az idén...

Tipp: Dortmund–Marseille 0–1-ről 1 & Arsenal–Napoli 1 @ 3.16

Zenit 1.25, döntetlen 6.00, Austria Wien 14.00
Porto 2.95, döntetlen 3.10, Atlético Madrid 2.65
A Premjer-ligát alázó Zenit egészen más súlycsoport, mint a hazai pályán is szenvedő, az elmúlt bő egy hónapban csak egy tétmeccset nyerő Austria, akiknek ha nem lenne elég, hogy rosszak, még egy 1500 kilométeres túrát is le kell közdeniük, hogy odajussanak – meccs 18.00-kor, hendivel toljuk a hazait! A Porto–Atlético a nap meccse lenne, ha nem játszanának Arsenal–Napolit. A madridiak tétmeccset utoljára májusban veszítettek, és akkor is az őket a táblázat élén pillanatnyilag csak gólkülönbséggel előző Barcelonától kaptak ki, míg a portugálok legutóbb áprilisban zakóztak a Braga ellenében. Ilyen előzményekkel egészen játszhatónak tűnik a döntetlen, ahogyan adja magát a kevés gól is (2,5 alatt @ 1.68), de mivel az előbbi sokkal jobban fizet, maradunk annál.

Tipp: Zenit–Austria 0–1-ről 1 & Porto–Atleti X @ 5.21

Ajax 3.00, döntetlen 3.45, AC Milan 2.40
Celtic 9.00, döntetlen 4.90, Barcelona 1.38

A Milan képes lehetne megverni az Ajaxot, de mivel azt gondolják, hogy ráérnek majd a San Siróban megtenni ezt, a döntetlen nekik kiváló lesz – pláne azok után, hogy az első körben legyűrték a Celticet. Egyik csapat sincs kiemelkedő formában, de a Barcától beszedett négyes után (amit azóta másfélszeresen levert a Go Ahead Eagles-ön) a Milan ellen egy döntetlen is elegendő lesz az Ajaxnak a konszolidációhoz. Celtic–Barcelona Messi nélkül? Mielőtt még feltoljuk a házat a hazaira abból kiindulva, hogy itt tavaly is elkenték a Barcát, gondoljuk át azt, hogy statisztikailag mekkora az esélye annak, hogy ez megismétlődjön, illetve vegyük figyelembe azt is, hogy a Parkheadben a Barcelona általában hármat szokott gurítani Messivel vagy nélküle. Vendég, lehetőleg hendivel.
Tipp: Ajax–Milan X & Celtic–Barca 1–0-ról 2 @ 6.97

A tippsor eredő szorzója: @ 488.0

Bajnokok Ligája 2013/14 - 90 perces visszatérítés

Az Unibet visszatéríti a Pontos eredmény, Félidő/Végeredmény és Első gólszerző/Utolsó gólszerző fogadásokat 100€ értékig, ha gól esik a rendes játékidő hosszabbításában!