BL-szerda: Tíz hasznos statisztika a Celtic–Malmö mérkőzéshez


10. A Celtic még soha nem játszott a Malmö ellen, de a svéd csapatokkal szemben 3-1-0-s mérleggel rendelkezik. A skót csapat számít favoritnak 1.62.

9. A hazai együttes 1-0-s összesítéssel búcsúztatta az IF Elfsborgot a 2013/14-es szezonban, a harmadik selejtezőkörben; előtte pedig a Helsinborgs-on lépett át a 2012/13-as évadban, a rájtászás során (4-0). Jól mutatja a Celtic esélyeit, hogy az 1X-re igen alacsony odds van 1.14.

8. Kris Commons az előbb említette meccseken kétszer volt eredményes és már ebben a szezonban is rúgott gólt. Újabb találatával mi sem járnánk rosszul 2.75.

7. A Celtic még veretlen ebben a szezonban (hat győzelem és két döntetlen), illetve négy BL selejtező alatt csak egy meccsen kapott gólt. Könnyen lehet, hogy most is kapott gól nélkül nyernek 2.43.

6. Svédországban már bőven a bajnokság felénél járnak, és a Malmö 24 bajnokiból csak négyet veszített el április óta. Ennek ellenére nem ők a meccs esélyesei 5.60.

5. A vendégek már két selejtezőkörön vannak túl a BL-ben és mindegyik párosítást egy góllal nyerték meg. Egy idegenbeli 0-1 nem csak a Malmőnek jelenthet sokat 15.00.

4. Markus Rosenberg rendre betalált a Malmö legutóbbi négy meccsén. Vajon ő lövi ma este az elsőt? 10.50

3. A norvég középpályás, Stefan Johansen már három gólt rúgott a Celtic színeiben ebben a szezonban, ebből kettőt a második selejtezőkörben, a Stjarnan ellen szerzett. Ma is eredményes lesz? 3.45 

2. Ronny Deila fiai eddig minden meccsen legalább két gólt lőttek. Jól járunk, ha tartják magukat ehhez a szép szokáshoz és mindkét félidőben betalálnak 2.70

1. Amúgy a Malmö legutóbbi nyolc meccsén csak egyszer maradt gólképtelen. Lehet, hogy a vendégek szerzik majd az első gólt? 2.75