BL-szerda: Nehéz meccs vár a City-re


Mönchengladbach4.10  döntetlen3.80  Manchester City1.90
Úgy fest, bevált az edzőváltás a Mönchengladbachnál, legalábbis amióta Lucien Favre fölállt a kispadról, zsinórban két meccset nyert a ’Gladbach. Múlt hét szerdán először hazai pályán verték 4-2-re az Augsburgot (eladdig összesen három gólt szereztek öt forduló alatt), majd szombaton 3-1-re nyertek Stuttgartban.

A Bajnokok Ligája szereplést egy sima sevillai vereséggel kezdte a német csapat (3-0), de a föntebb vázolt helyzet tükrében még akár a pontszerzést sem lehet teljesen kizárni a hazaiaktól.

A másik, ami növeli a ’Gladbach esélyeit, az a City pocsék formája. Legutóbbi négy tétmeccsükből csak a Sunderland elleni Ligakupa meccset tudták megnyerni – az említett csapat a Premier League egyik fix kiesőjelöltje. Ezen kívül otthon kaptak ki az ezer sebből vérző Juventustól, majd pár napra rá a West Hamtől (mindkét meccs 1-2-es végeredményt hozott). Az igazi csapás viszont múlt hét szombaton érte a City-t: a Tottenham 4-1-re verte őket hetedik forduló nyitómeccsén.

Tipp: 1X @ 1.97


Juventus1.82  döntetlen3.60  Sevilla4.50
A Juve ugyan győzelemmel kezdte a BL szereplést, de koránt sincs minden rendben a torinói sztárklubnál. Az még hagyján, hogy a nyáron széthordott csapatot nem sikerült újra összerakni, de a sorozatos sérülések is nehezítik Allegri mester dolgát. Ennek ékes bizonyítéka a hazai pályán játszott 1-1-es döntetlen az újonc (és addig pont nélküli) Frosinone ellen, majd a 2-1-es vereség Nápolyban.

A Sevilla szezonja sem alakult úgy eddig, ahogyan azt előzetesen elképzelték. Hat forduló után mindössze öt ponttal kullognak a többi spanyol csapat mögött. A BL-t viszont – mint arról föntebb már esett szó – győzelemmel kezdték a Mönchengladbach ellen.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.92


Malmö14.00  döntetlen7.00  Real Madrid1.20
Malmőben komolyan veszik a BL-t. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál a ténynél, hogy képesek volt kisebbre festeni a saját pályájukat, ezzel is szűkítvén a területet a Real játékosai előtt. Egyébként a hazaiak 2-0-s vereséggel kezdtek a PSG otthonában és hát ez a meccs sem lesz számukra túl könnyű.

Bár ugyanez elmondható a vendégek részéről is, hiszen a Real játéka nem volt túl meggyőző az elmúlt hetekben és ez a Malaga ellen, hazai pályán elért 0-0-s döntetlenben csúcsosodott ki.

Egyébként a BL első csoportmeccsén a Real hozta a kötelezőt: 4-0-ra verték a Donyecket. Mintha ezután behúzták volna a féket egy kicsit, de még így is Real Madrid számít toronymagas esélyesnek

Tipp: Gólok 2,75 felett @ 1.47 

Eredő odds: 5.56