BL-szerda: Nagy meccs lesz Madridban


Real Madrid1.65  döntetlen4.10  Juventus5.25
Az ezerszer lesajnált, mindenféle gyenge negyediknek elhordott Juventus csak képes volt nyerni múlt héten 2-1-re Torinóban, a Real elleni BL elődöntő odavágóján. Persze a zebráknál is mindenki tisztában van azzal, hogy ez az előny az idegenben rúgott gól szabálya miatt meglehetősen sovány, Allegri egyből úgy nyilatkozott a meccs után, hogy mindenképpen gólt kell lőniük a visszavágón.

Ez nem is annyira lehetetlen vállalkozás: a Valencia például már szűk fél óra alatt vezetett szombaton 2-0-ra a Bernabeuban, az más kérdés, hogy a második félidőben Pepe és Isco góljaival egyenlített a Real Madrid. Egyébként ritkán kapnak egy gólnál többet hazai pályán a királyiak: ebben az évben az Atléticónak és a Schalkénak sikerült egynél többet lőni nekik – utóbbi csapat emlékezetes meccsen 4-3-ra nyert Madridban még március elején.

Ráadásul a Realnak is mennie kell előre, hiszen hátrányban van, és aligha elégednének meg csupán egy egygólos vezetéssel (már amennyiben így alakul a meccs). Mindenestre könnyen előfordulhat, hogy sok gólos meccset látunk majd 3.85. Egyébként Toni Kroos és Karim Benzema is edzett a héten, vélhetően nincs akadálya annak, hogy játsszanak majd szerda este. Benzema idei formájából kiindulva akár góllal is visszatérhet a francia csatár 2.90.

Utoljára 2013 októberében fogadta a Real a Juvét, akkor még a BL csoportköre alatt csapott össze a két gárda. A két évvel ezelőtti meccs 2-1-es Real sikert hozott, egy ilyen eredmény most hosszabbítást jelentene 7.00.

A Juventus is hazai pályán ikszelt hétvégén: a Cagliarival játszottak 1-1-es döntetlent. Tétje már nem sok volt annak a találkozónak, hiszen a Zebrák már begyűjtötték az újabb bajnoki címet Viszont Pogba játszhatott, és ha már így volt, gólt is szerzett. Valószínűleg van még ott ahonnan ez jött 5.40.

Az előny birtokában nyugodtan játszhatnak a vendégek és mivel tele vannak rutinos játékossal, simán kiharcolhatják a továbbjutást a papíron amúgy jóval erősebb Real Madrid otthonában.

Tipp: Továbbjutó – Juventus @ 2.10

Eredmény tipp: Real Madrid-Juventus 2-2 @ 16.00