BL-szerda: Münchenben próbálkozhat az AS Roma


Ajax9.00  döntetlen5.60  Barcelona1.30
Csupán akkor marad némi esélye az Ajaxnak a továbbjutásra, ha legyőzi hazai pályán a Barcelonát. Ez nem is olyan régen megtörtént már: a tavalyi BL szezonban is egy csoportba sorsolták őket és 2013. novemberében 2-1-re nyert is az Ajax hazai pályán a Barca ellen.

Ezt a Barcelonát pedig most el is lehet kapni, ugyanis nincs túl jó formában a katalán együttes - legalábbis önmagához képest. Zsinórban két tétmeccsen is kikaptak, előbb a Real Madrid elleni rangadót bukták el, majd hétvégén a Celta Vigo nyert a Camp Nouban 1-0-ra.

Messin a formahanyatlás egyértelmű jelei látszódnak mostanában, ebben egy kisebb sérülés is ludas. Ha neki nem megy, akkor többnyire csapatának sem.

Tipp: 1X @ 3.45


Bayern München1.22  döntetlen6.50  Roma12.50
A szerdai játéknap legérdekesebb találkozója ez – csak a rend kedvéért mondjuk el, hogy a Bayern két héttel ezelőtt hetet rámolt hazai pályán a Romának. A bajorok nagyon jók, ugyanakkor azon a meccsen a Roma sem állt a helyzet magaslatán. Főleg a középpályán volt óriási különbség a két csapat között, az embernek az az érzése támadt, hogy az olasz csapat középpályásai különösebb elképzelés nélkül rohangálnak össze-vissza, ezáltal túl sok területet engedtek át a bajoroknak, és annak sosincs jó vége.

Kérdés, hogy a Románál elég volt-e két hét arra, hogy rendezzék a sorokat. Mindenestre nem olyan borzalmasan rossz csapat az AS Roma, mint azt az 1-7-es eredmény sugallja, azon az estén tényleg minden bejött a bajoroknak, Tottiéknak viszont gyakorlatilag semmi.

Ugyanakkor a Roma kikapott hétvégén Nápolyban, most pedig a továbbjutás érdekében nem ártana legalább egy pontot összekaparniuk valahogy, mivel a csoport másik meccsén a City hazai pályán nagy eséllyel legyőzi majd az eddig roppant gyengén szereplő CSKA Moszkvát.

Tipp: Gólok 3,5 alatt (ázsiai) @ 1.70


Manchester City1.25  döntetlen6.25  CSKA Moszkva11.00
Nagyon kell a három pont a Citynek, eddig ugyanis csak kettőt gyűjtöttek az E csoportban. Két hete 2-2-es döntetlent játszottak Moszkvában úgy, hogy az első félidőben még 2-0-ra vezettek. Most egyszerűen nem engedhetnek meg maguknak ekkora luxust.

Vasárnap városi derbin 1-0-ra verték a MU-t, ez mindenképpen önbizalmat kell, hogy adjon a csapatnak.

Az utolsó helyen áll csoportjában a CSKA, az előbb emlegetett 2-2-es döntetlennek köszönhetően van egy pontjuk, a többi meccsen kikaptak. Legutóbbi öt, idegenben lejátszott BL meccsét rendre elveszítette a CSKA Moszkva.

Tipp: Félidőben a City vezet @ 1.68

Eredő odds: 9.85