BL-szerda: Megint kiüti a Schalkét a címvédő?


Bázel3.50  döntetlen3.20  Porto2.25
A svájci bajnokságban február elején indult útjára újra a labda, a listavezető Bázel pedig egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdte az évet. Masszív csapat a Bázel és igen kellemetlen ellenfél tud lenni, hazai pályán szinte bárki ellen van esélyük. Ezt a csoportkör alatt is megmutatták, hiszen megverték a Liverpoolt és a Ludogorets csapata ellen is nyertek, míg a Real csak igen nagy nehézségek árán vitte el a három pontot tőlük.

Bár a Porto papíron erősebb csapat a hazaiaknál, mérget senki ne vegyen arra, hogy majd tetemes előnyre tesznek majd szert. Sőt, igazi háromesélyes meccs ez, ahol bármi megtörténhet. Ráadásul Paulo Sousa, a Bázel vezetőedzője portugál, szóval lehet, hogy nem esik nehezére némi pluszinformációt begyűjteni a Portóról.

A vendégek ugyan csak másodikak hazájuk bajnokságában, de mivel a portugál bajnokságban nincsen téli szünet, ezért a Porto sokkal több tétmeccsen van túl (melyekből nem mellesleg a legutóbbi négyet meg is nyerte).

Csoportjukból veretlenül jutottak tovább, idegenben csak a másik továbbjutó Donyecket nem tudták megverni (2-2), emellett csak az ukránoktól kaptak gólt vendégként. Mégse valószínű, hogy könnyű dolguk lesz szerdán, inkább egy kevés gólos, hajtós meccsre van kilátás.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 1.78


Schalke7.20  döntetlen4.85  Real Madrid1.44
Egészen a múlt hétig veretlen volt a Schalke tétmeccsen, aztán jött a frankfurti bajnoki, ahol 1-0-ra kikaptak, bár a játék képe alapján legalább az egy pontra rászolgáltak Höwedesék. Mindenestre ez nem valami jó ómen egy Real Madrid elleni BL meccs előtt, még akkor sem, ha Di Matteo szerint van esélyük nyerni.

Ezt inkább ne is kommentáljuk, hiszen valamennyi esély mindig van, de tegyük hozzá, hogy a Schalke kb. pont tavaly ilyenkor 6-1-re kapott ki a Reáltól hazai pályán és azóta a Királyi Gárda egy fikarcnyit sem gyengült. Plusz a Schalke ebben az évben 90 perc alatt még nem lőtt egy gólnál többet…

Ugyan mostanában nem annyira olajozott a gépezet, de a vendégcsapat annyival jobb erőkből áll, hogy nehéz elképzelni azt, hogy ne egy nekik kedvező eredményt hozzanak össze. Mégiscsak a címvédőről van szó.

Tipp: A mérkőzésen szerzett első gól ideje 15:00-29:59 @ 3.20

Eredő odds: 5.70