BL-szerda: Ki kockáztat a Chelsea - Atletico meccsen?


Chelsea 2.25, Döntetlen 3.20, Atletico 3.50

Mourinho egy realista ember. Van a csapatának stílusa, arculata, amelynek azonban megvannak a maga korlátai. Amikor a Chelsea olyan csapattal találkozik, mely felül tud kerekedni ezen korlátokon, akkor a portugál ezt felismerve taktikát vált, és felül kedvenc csuklós Ikarus 260-asára. Az Atletico ellen alkalmazott 7-2-1-es felállás tökéletesen alkalmas volt arra, hogy kapott gól nélkül megoldják a Vincente Calderonban lejátszott meccset, de a továbbjutáshoz kevés lesz. A Kékek a Stamford Bridge-en biztosan szeretnének gólt rúgni, hiszen a tizenegyesekre bazírozni még a Special One-tól is túlzás lenne, sőt az 1-0 is rizikós lehet. A legfőbb bizodalom az olyan hatékony kontrákban lehet a hazaiak részéről, amely a félidők végén kinyírta a Liverpoolt a hétvégén, vagy pár éve a Barcat a BL-ben.

Probléma csak akkor lesz, ha a madridi csapat felismeri, hogy nem ívelgetni kell, nem körbe passzolgatni, hanem távoli lövésekkel kilépésre kényszeríteni a védőket. Ha a spanyolok találnak egy gólt idegenben, akkor muszáj lesz a Chelsea-nek is támadni, ami a nem túl impozáns csatársort elnézve erős kihívásnak tűnik. A hazaiaknál ráadásul hiányozni fog eltiltás miatt Lampard és Mikel, és a kaput sem védheti sérülés miatt Petr Cech. Mark Schwarzer 41 évesen és 198 naposan minden idők második legöregebb BL-játékosa lesz a kieséses szakaszban, szintén egy kapus, Ballotta (Lazio) a listavezető.

Természetesen az Atletico védelmét is illik megemlíteni: A BL-ben 11 mérkőzésen csak 5 gólt kapott a csapat, ami messze a legjobb mutató az idei kiírásban. Ha a hazai bajnoki formájukat tekintjük, akkor még meglepőbb adat, hogy utolsó kilenc bajnokijukon csak egy (!!!) gólt kaptak, de az öt darab 0-0-s félidő ellenére mindig sikerült felülkerekedni az aktuális ellenfélen. A múlt heti 0-0 arra tökéletesen elég volt, hogy az esélyeket jelenleg fej vagy íráshoz lehessen hasonlítani, de egy brusztolós, akár indulatoktól sem mentes mérkőzésre számíthatunk.

Félidő tipp: Félidő Döntetlen 1.96

Gól tipp: 2.5 alatt - Igen 1.53

Mérkőzés tipp: Kétesély (Döntetlen esetén a tét visszajár) – Chelsea 1.58

ÚJ! Kombináld mérkőzés előtti fogadásaidatélő fogadásokkal! Részletek ITT!

BAJNOKOK LIGÁJA 2013/14 – 90 PERCES VISSZATÉRÍTÉS – Az Unibet visszatéríti a Pontos Eredmény, a Félidő/végeredmény és az Első gólszerző/Utolsó Gólszerző fogadásokat 100€ értékig, ha gól esik a hosszabbításban!