BL-szerda: Jön az év ötödik madridi derbije


Monaco3.40  döntetlen3.25  Juventus2.28
Meglehetősen szoros meccsen kapott ki 1-0-ra Torinóban a Monaco így aztán simán van még esélyük a továbbjutásra. Bár ehhez jobban kell teljesíteniük, mint a hétvégi bajnokijukon tették azt a Rennes ellen, ahol csak 1-1-es döntetlent értek el hazai pályán. Ez volt zsinórban harmadik ikszük otthoni környezetben és ugye senkinek nem kell külön ecsetelni, hogy egy döntetlen most édeskevés lenne.

A Juventus hálóját pedig nem könnyű bevenni, a hazaiak leginkább a jó formában lévő Bernardo Silvában bíznak. A támadó hétvégén is eredményes volt és a szezon során jó pár meccset eldöntő találat fűződik a nevéhez. De ott van még Berbatov és Martial – bennük is mindig van legalább egy gól.

Toronymagasan vezeti az olasz bajnokságot a Juventus és gyakran hangzik el az a kritika a Zebrákkal kapcsolatban, hogy Európában viszont nem tudnak meghatározó szerepet betölteni. Nos, szerda este egy elődöntőbe jutással bebizonyíthatják Tevezék, hogy bizony számolni kell velük.

A Juve legutóbbi kilenc tétmeccséből nyolcat kapott gól nélkül nyert meg és csak a Parma otthonában kapott ki 1-0-ra egy április elejei bajnokin (nem ez volt az első eset, hogy a gondokkal küzdő Parma megtréfálta valamelyik felsőházi csapatot). A BL egyenes kiesési szakaszában is mindössze egy gólt kaptak összesen, jól zár hát idén az olasz retesz.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 1.70


Real Madrid1.88  döntetlen3.60  Atlético Madrid4.35
Óriási küzdelmet, vért (szó szerint) és verejtéket, pár erősen vitatott szituációt, gólt azonban nem hozott a két városi rivális múlt heti összecsapása. Ebben az évben ez volt negyedik madridi derbi és eddig az Atletico áll jobban: kettőt megnyertek és kétszer ikszeltek a Real ellen.

A Real hétvégén 3-1-re győzött a Malaga elleni bajnoki meccsen, viszont ez komoly áldozatokkal járt a részükről. Bale és Modric is megsérült, rájuk biztos nem számíthat Ancelotti, de nem lehet ott Benzema és Marcelo sem. Viszont így is maradt még azért néhány klasszis játékos, ha más nem akkor CR7, James, Kroos vagy éppen Isco. Egy szó mint száz: még így is össze lehet rakni egy ütőképes Reált.

Az Atlético Madrid a Deportivo otthonából hozta el hétvégén a három pontot, ehhez nagyban hozzájárult Griezmann első félidőben szerzett duplája. Simeone a sajtónak úgy nyilatkozott, hogy nincs a csapaton nyomás és mindenki nagyon várj a meccset.

Jó hír a Matracosok számára, hogy Mario Mandzukic kis kihagyás után újra együtt edzett társaival és nagy eséllyel pályára lép szerda este.

Tipp: Pepe lapot kap @ 2.90

Eredő odds: 4.93