BL-szerda: Itt a csoportkör vége


Athletic Club Bilbao1.30  döntetlen5.55  BATE Borisov11.00
Egyik csapat sem juthat már tovább, viszont az Európa Liga szereplést jelentő harmadik hely mindkét alakulat számára elérhető. A négypontos Bilbaónak az iksz is elég, hogy megőrizze továbbjutást érő pozícióját, a BATE Borisovnak viszont mindenképpen nyernie kell.

Erre van is némi esélyük a vendégeknek, mivel a hazaiak meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtanak a szezonban, két hazai csoportmeccsükből egyet sem nyertek meg: gól nélküli döntetlent játszottak a Donyeckkel, 2-0-ra kikaptak a Portótól. Hétvégén a nem túl acélos erőkből álló Córdoba vitte el tőlük a három pontot.

Nem mellesleg a BATE egyetlen győzelme pont aktuális ellenfelével szemben jött össze még szeptemberben, ugyanakkor Bajnokok Ligája meccsen igen siralmas idegenbeli mérleggel rendelkeznek. Hovatovább még Debrecenben is vereséget szenvedett a selejtezők során. A csoportmeccsek alkalmával pedig összesen tizenegy gólt kapott és egyet sem lőtt a fehérorosz csapat.

Tipp: Szerzett gólok – 00:00-14:59 NEM @ 1.36


AS Roma2.45  döntetlen3.55  CSKA Moszkva2.85
Igazi ki-ki meccset játszik a két csapat: a Roma és a City csak akkor mehet biztosra, ha nyer ma este, ugyanis a CSKA Moszkvának ugyanúgy öt pontja van, mint az olaszoknak és az angoloknak. Ráadásul a Moszkva az ellen a Bayern ellen lép pályára, amely már rég továbbjutott és az előző körben láthattuk, hogy ebből kifolyólag Schweinsteigerék hajlamosak félvállról venni a hátralévő csoportmeccseket.

A Rómát egyáltalán nem lehetetlen hazai pályán két vállra fektetni, ezt pont a bajorok mutatták meg az ominózus 1-7 alkalmával. Viszont ilyen nem fordul elő gyakran, az „egyhetes” katasztrófa óta veretlen hazai pályán a Roma. Mondjuk a hétvégi bajnokin nem bírtak otthon a Sassuolóval, ez mindenképpen jelzésértékű.

A City viszont veretlen a CSKA elleni kínos hazai vereség óta. Sőt, legutóbbi öt tétmeccsüket megnyerték. Szeptemberben 1-1-es döntetlent játszottak Tottiékkal – nagy eséllyel ma este is mindkét csapat gólt szerez majd.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.54


Barcelona1.42  döntetlen4.80  PSG7.75
Mindkét csapat továbbjutott már, csupán a sorrend kérdéses még. A csoportot jelenleg a PSG vezeti 13 ponttal, mögöttük második a Barcelona tizenkettővel. Egyébként a kvartett kiegyensúlyozatlanságát jelzi, hogy a harmadik helyezett Ajaxnak mindössze két pontja van.

Szeptember végén kisebb meglepetést okozott, hogy a Messi nélkül fölálló Barcelona kikapott Párizsban. Ezt követően a katalánoknak becsúszott még két vereség, ezekből a Celta Vigo elleni 0-1-es betli hazai pályán talán még fájdalmasabb volt, mint a Bernabeuban elszenvedett vereség. Azóta viszont hét tétmeccset nyert meg zsinórban a Barcelona.

Május óta veretlen a PSG és egy Ajax elleni döntetlent leszámítva az összes BL csoportmeccset behúzták a párizsiak. Az biztos, hogy Barcelonába sem feltartott kézzel érkeznek.

Tipp: Ibrahimovic gól @ 3.25
 

Eredő odds: 6.91