BL-szerda: Esélytelenek nyugalma


Barcelona 1.52, Döntetlen 4.65, Manchester City 6.00

Manuel Pellegrini nehéz időket él meg mostanában Angliában és a Bajnokok Ligájában egyaránt. A Ligakupa győzelem után FA Cup meccsen vereséget szenvedtek a Wigan ellen, és elbúcsúztak annak küzdelmeitől. Az edző BL odavágón tett nyilatkozata nem sikerült szerencsésre, emiatt szerdán nem ülhet csapata kispadján a chilei szakember. Ilyen körülmények között kellene a Nou Camp gyepén a továbbjutást kiharcolni az ellen a Barcelona ellen, aki szombaton óriási meglepetésre kikaptak a kiesőjelölt Valladolid ellen.

Azzal a City szurkolók többsége is egyetért, hogy Demichelis nem üti meg a szükséges City szintet, így az eltiltásának köszönhetően más próbálkozhat a középső védő posztján. Az angoloknak kell előremenni, bár kisebb csoda kellene ahhoz, hogy a Barca ne a megszokott labdabirtoklásra épülő játékát alkalmazza. A hátránynak köszönhetően remek lehetőség nyílik a Manchester City előtt, hogy ne az Etihad Staiumban bemutatott védekezésen alapuló taktikát játsszák, hanem a támadásokra helyezzék a hangsúlyt. Sok keresnivalójuk lehet a középső védő helyén, de a levegőben is felül tudnak kerekedni a katalán csapat játékosain.

A Bajnokok Ligája történetében még soha nem fordult elő, hogy egy csapat egy hazai pályán elszenvedett 2-0 arányú vereséget követően továbbjutott volna, 1-0 arányú vereségből is csak pusztán kétszer sikerült ez a bravúr. Az 1995/1996-os kiírásban az Ajax, illetve 2010/2011-ben az Inter borította a papírformát a hazai vereség után. Az kijelenthető, hogy ha a City jut tovább, akkor az BL történetében eddig soha nem látott bravúr lenne, másfelől a Barcelona szemszögéből ritka nagy blama történne.

Tipp: Felett 2.5 - Igen @ 1.50

Paris SG 1.37, Döntetlen 5.00, Bayer Leverkusen 9.00

Az első mérkőzés után a vendégcsapat öltözőjében biztosan előkerült a névadó szponzor által gyártott Aspirin, hiszen csúnya, 0-4 arányú francia győzelem született. Emiatt természetesen semmi, de semmi esélye nem maradt annak, hogy a Leverkusen továbbjusson, de néhány bevállalós fogadásnak lehet értelme.

A párizsi csapat veretlenül állt az ötödik forduló után a csoportmeccsek során, így a hatodik fordulóban kikapott annak tudatában, hogy tuti csoportelsőként jutnak be a legjobb 16 mezőnyébe. Ha most is hasonló hozzáállással és tartalékos csapattal állnak ki, akkor érdemes olyan fogadáson elgondolkodni, mint az X2 (@ 3.20), vagy vendéggyőzelem (@ 9.00). Ibra jól áll a góllövő listán, így ettől függetlenül ő biztos szeretne beverni néhány szöget a németek koporsójába (@ 1.53).

Az is benne van a lehetőségek tárházában, hogy egy teljesen érdektelen, langyos mérkőzést játszanak a felek egymással, amelyre ilyenkor már-már reflexszerű módon el lehet sütni a félidő X (@ 2.55), és a gólok száma 2.5 alatt fogadásokat (@ 2.40). Erre azért nagyobb esély van, mint arra, hogy valamelyik csapat sziporkázik, bár a Paris Saint-Germain otthon impresszív, míg a Bayer számára maximum a becsületgól megszerzése lehet a maximális cél.

Tipp: Hendikep kezdése 0-3 - Leverkusen @ 1.25

A két tipp eredő oddsza: @ 1.88

BL Visszatérítés! Elvesztetted a fogadásodat? 

Az Unibet visszatéríti a Pontos eredmény, Félidő/Végeredmény és Első gólszerző/Utolsó gólszerző fogadásokat 100€ értékig, ha gól esik a hosszabbításban!