BL-szerda: Éjszakára teljes lesz a csoportkör


Borussia Mönchengladbach1.40  döntetlen5.00  Young Boys7.50
Az első mérkőzést megnyerte a Mönchengladbach 3-1-re Svájcban és ezzel az eredménnyel nagyon közel került a továbbjutáshoz. Hétvégén pedig a német kupában is a következő körbe jutott a ’Gladbach, miután 1-0-ra nyert a negyedosztályú Drochtersen otthonában.

Mindeközben a Young Boys a Lausanne Sport fantázianevű klubbon állt bosszút a svájci bajnokságban: hazai pályán 7-2-re verte őket. A BL rájátszásnak visszavágóján viszont nem túl valószínű, hogy parádézna a berni együttes, ugyanis idegenben nagyon ritkán tudnak győzni, ha európai kupáról van szó. Erre ugyan rácáfol a három héttel ezelőtti győzelmük a Shakhtar Donyeck vendégeként, de tényleg nem ez a jellemző a Young Boys-ra.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.60


Manchester City1.18  döntetlen7.00  Steaua Bukarest18.00
Ellentmondást nem tűrve játszott egy héttel ezelőtt Bukarestben a City, ami aztán 5-0-s angol győzelmet hozott. A játék képe alapján az sem lett volna meglepő, ha a románok tízet kapnak a végén. A Premier League-ben is jól megy a Manchester City-nek. Két forduló után hat pontot gyűjtött a gárda, előbb a Sunderlandet verték meg 2-1-re, majd hétvégén a Stoke otthonában győztek 4-1-re.

Hétvégén városi derbit rendeztek Bukarestben, ahol a Dinamo és Steaua 1-1-es döntetlent játszott. Sok jóra Manchesterben sem számíthatnak a románok, igazából már egy rúgott gól is meglepetésnek számítana részükről.

Tipp: Hazai, kapott gól nélkül @ 1.85


Red Bull Salzburg1.60  döntetlen4.00  Dinamo Zagreb5.50
A párharc első találkozója 1-1-es döntetlent hozott, úgyhogy még bármelyik csapat továbbjuthat. Persze az idegenben lőtt gól miatt a zágrábiak számára kedvezőbb a helyzet, ugyanakkor a Salzburg otthon gyakorlatilag mindig szerez legalább egy gólt tétmeccsen.

Szép kihívás előtt áll a Dinamo Zagreb, de ebben a meccsben simán benne van, hogy a vendégek jutnak tovább. A horvát együttes március eleje óta veretlen tétmeccsen és ugyan azóta nem találkoztak durván erős ellenféllel, de megoldhatónak tűnik a salzburgi feladat.

Tipp: Továbbjutó – Dinamo Zagreb @ 3.20