BL-selejtező: Továbbjuthat a Loki


Debreceni VSC 1.25, Döntetlen 5.60, Cliftonville 8.50

A múlt héten lejátszott műfüves találkozó alatt nem érvényesült a papírforma, hiszen a Debrecen csak döntetlent ért el Belfast városában. Az észak-ír csapat jól tartotta magát, az első félidőben többször is komoly védésre kényszerítették a debreceniek kapusát, melyekből szerencsére nem született gól. A meccs második felében a magyar bajnok dominált, több nagy helyzetet is sikerült kialakítani, de a kapufánál közelebb nem jutottunk a gólhoz.

Hazai pályán, az új stadionban mindenképp kötelező kivívni a továbbjutást, melynek legfontosabb összetevője az lenne, hogy ne kapjunk gólt a Cliftonville csapatától.

Mindkét csapat lő gólt – Nem 1.49

Döntetlennel maximum hosszabbításban juthatna tovább a Debrecen, így a győzelem lehet az egyetlen reális eredmény 1.25. Persze az igazán higgadt forgatókönyvhöz hozzátartozna az is, hogy több góllal vezessünk, hiszen egy egységnyi előnyről könnyen találhatnak gólt a vendégek, ami kellemetlenségeket okozhatna.

Hendikep Kezdése 0-1 – Debrecen 1.87

A Loki sokáig nem halogathatja a párharc eldöntését, így már az első félidőben praktikus lenne némi előnyt kiépíteni 1.76. Nehezen elképzelhető forgatókönyv az, hogy vezetést követően a debreceni csapat nem őrzi meg az eredményt, így több fogadás is racionális választásnak tűnik:

Félidő/Végeredmény – Hazai/Hazai 1.81

Hazai csapat úgy nyer, hogy nem kap gólt – Igen 1.77

Nagyobb oddszban gondolkodó játékosok a pontos eredmény megtippelésével próbálkozzanak, egy békés 2-0 már szép haszonnal kecsegtet 6.25.