BL-selejtező: Startol a Loki is


Cliftonville 5.25, Döntetlen 3.60, Debreceni VSC 1.60

A magyar bajnok Észak-Írországban kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében. Ellenfelünk székhelye Belfastban található, UEFA-együtthatójuk jóval alacsonyabb (3.225), mint a debreceni gárdának (10.325), de még a magasabb érték sem elegendő arra, hogy a továbbjutó együttes a harmadik körben kiemeltként várja a sorsolást.

Lássuk be, hogy nem pusztán az optimizmus beszél akkor belőlünk, amikor a magyar csapatot tartjuk esélyesebbnek, hiszen a hazai csapat félamatőrből áll a DVSC játékosokkal ellentétben. Persze a Ferencváros nyögvenyelős teljesítményét elnézve Máltán, illetve ha visszaemlékszünk a Debrecen Szuperkupa szereplésére, talán mégsem mehetünk biztosra a rakkolós, fizikális stílust előnybe részesítő észak-írekkel szemben.

Talán ennek is betudható, hogy viszonylag tisztességes hasznot lehet realizálni a Loki győzelme esetén 1.60.

Az időjárás - annak ellenére, hogy nyár van - kellemesen hűvös lesz a mérkőzés alatt, 13-14 °C körüli hőmérsékletre lehet számítani, akár az eső is eshet. Emiatt a pálya talaja mélyebb lehet, mely a hazai csapatnak kedvezhet, így ha valaki nem vendég győzelemre szeretne fogadni, akkor neki a Dupla Esély Hazai/Döntetlen opciót javasoljuk 2.14.

A két csapat tisztában van azzal, hogy a továbbjutás két meccsen dől el, így az első mérkőzésen visszafogottabb iram várható, ezért akár egy félidő döntetlen 2.18, vagy egy „Mindkét csapat szerez gólt – Nem" fogadás is rejt magában győzelmi esélyeket 1.84.

Ha a lehetséges időjárási körülményeket, és az imént említett okokat figyelembe vesszük, semmiképp sem számíthatunk egy gólzáporos mérkőzésre.

Gól tipp: Alatt 2.5 - Igen 1.87

Összességében a magyar bajnok magasabb szinten képes játszani, de nem feltétlenül kötelező a győzelem vendégségben. A legfőbb prioritás az idegenben szerzett gól belövése, de egy találattal mindenképp jobbnak tűnik a Loki.

Mérkőzés tipp 1: Hendikep kezdése 1-0 – Döntetlen 3.60

Mérkőzés tipp 2: Vendég csapat úgy nyer, hogy nem kap gólt – Igen 2.70