BL - Olaszok idegenben


Borussia Dortmund 1.62, Döntetlen 4.10, Napoli 5.60

A keddi játéknap legnagyobb rangadója a Dortmund – Napoli összecsapás. Ennek oka az, hogy a tavalyi döntős Borussia lehet a játékhét legnevesebb kiesője. Ehhez a forgatókönyvhöz nem kell más, mint Arsenal pontszerzés a már szinte biztos csoportutolsó Marseille ellen és vereség a Napolitól.

Ebből adódik a konzervatív hívás, mely szerint dupla esélyes fogadásnál nem lesz vendég győzelem. (1X @ 1.16)

Nem jó előjel, hogy a hétvégén is sima 3-0-s vereséget szenvedett a Mund, bár a Napoli is megégett a Parma ellen. Az olasz gárdának mindenképp szüksége lenne legalább egy pontra, hiszen vereség esetén könnyen búcsút inthetnek a továbbjutási reményeknek. Így a Napoli nem fog kockáztatni, stabil védekezésre és kontrajátékra fognak törekedni. Ez azt vetíti előre, hogy nem számíthatunk gólzáporos mérkőzésre. (Gólok száma 3.5 alatt @ 1.55)

A mérkőzés irama minden bizonnyal nem fog kívánni valót hagyni maga után, de egyik csapat sem fog fejvesztve előre rohanni, bőven elég, ha valamelyikük akkor rúg gólt, amikor arra válaszolni már kevés idő marad, így…

Tipp: Félidő Döntetlen @ 2.40, illetve Arsenal győzelem @ 1.23

Celtic 3.00, Döntetlen 3.35, AC Milan 2.45

A játéknap másik olasz résztvevője is kvalifikálhatja magát a legjobb 16 csapat közé, ha a Barcelona is hozza a papír győzelmet. Viszont Skóciában nyerni embert próbáló feladat, így egy esetleges döntetlen (@3.35), vagy hazai siker (@ 3.00) még jobban összekuszálná a H csoport állását.

A Napolihoz hasonlóan azonban nem élet-halál kérdése a győzelem, hiszen egy X esetén egy az Ajax elleni ki-ki mérkőzésen hazai pályán kvalifikálhatnák magukat a nyolcaddöntőbe. Szóval gólzápor itt sem lesz: (Gólok száma 2.5 alatt @ 1.68)

A tét skót oldalon viszont hatalmas: ha kikapnak, akkor a Barca ellen kell kivívják az EL szereplés jogát, így utolsó hazai meccsükön, a Celtic Parkban kell megfogják a több sebből vérző Milant.

Tipp: Celtic Hendikepp 1-0 kezdéssel @ 1.50 és a fent már említett Barcelona siker (@1.52)

Tippek eredő oddsza: @6.73

Bajnokok Ligája 2013/14 - 90 perces visszatérítés

Az Unibet visszatéríti a Pontos eredmény, Félidő/Végeredmény és Első gólszerző/Utolsó gólszerző fogadásokat 100€ értékig, ha gól esik a rendes játékidő hosszabbításában!