BL: Nagy lehetőség előtt a Loki


BATE Boriszov 1.65, döntetlen 3.50, Debrecen 5.50
Múlt héten 1-0-ra nyert a hazai pályán a Debrecen, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé. A debreceni meccs igen kiélezett küzdelmet hozott, az első fél órában a fehérorosz csapat több ízben hatalmas gólhelyzetet dolgozott ki, folyamatos nyomás alatt tartotta a Lokit. Valószínűleg ez most sem lesz másképp, de remélhetőleg a DVSC állja majd rohamokat. 1.26-szoros pénzt ér, ha az első negyedórában nem lesz gól, míg 1.79-es szorzója van annak, ha az első fél órában sem születik találat.

A BATE elhalasztotta hétvégi bajnokiját, a Debrecen viszont lejátszotta azt: 1-0-s vereséget szenvedtek az MTK vendégeként. Ez az eredmény kicsit csalóka lehet, hiszen abban a kezdőcsapatban tíz olyan játékos lépett pályára, akik nem szerepeltek a múlt hét keddi EL selejtezőn. Kondás Elemér, a debreceniek edzője több ízben elmondta a sajtónak, hogy nem állnak majd be védekezni, mert az semmi jóra nem vezetne.

Egyébként 2012-ben már játszott egymással a két csapat, ugyanígy az BL selejtezőjében. Akkor a kinti meccs 1-1-es döntetlennel ért véget, egy ugyanilyen eredmény most továbbjutást, illetve 7.00-szeres pénzt érne.

Fontos lenne a Loki szempontjából ismét kapott gól nélkül lehozni a találkozót, 1.75-szoros szorzón pörög, ha a hazai csapat góljainak száma kevesebb lesz, mint 1.5.

Mindent összegezve a Debrecennek nagy esélye van a továbbjutásra, ez amúgy több, mint másfélszeres pénzt hozna a konyhára (1.53).

Tippek:

Döntetlen @ 3.50

A Debrecen jut tovább @ 1.53