BL: mit kezd a Celtic a keleti mágiával?


Celtic 1.20, döntetlen 6.50, Sahter Karagandi 10.00
Mindenek előtt nem árt leszögezni, hogy az odavágón is a skótok voltak a favoritok, mégis alapos verésben részesültek, noha ehhez nyilván az is kellett, hogy a hazaiak feláldozzanak egy bárányt a mérkőzés előestéjén – amire Skóciában nincs lehetőségük törvényes keretek között, de hát ezek a sztyeppei zsiványok sok mindenre képesek. Az oddszok alapján nem véletlenül tűnik sanszosnak a legalább kétgólos Celtic-győzelem, és nemcsak azért, mert az első meccsen elszenvedett 0–2 után ez a minimum, amire a shrácoknak szükségük van, hanem mivel a Parkhead fanatikus szurkolókkal zsúfolásig telt lelátói rendre minimum egy gól pluszt jelentenek európai kupaéjszakákon. A Barcelona is itt égett le tavaly ősszel, hétvégén tudtak pihenni Lennon játékosai, az egycsapatos SPL aktuális fordulójában ugyanis az iksz is belefért nekik, mert ha elmegy a BL-szereplés az az egész szezont teheti lapossá, a hazaiak tehát az életükért fognak küzdeni.

Tipp: 0–2-ről 1 @ 2.60 

AC Milan 1.62, döntetlen 3.60, PSV Eindhoven 5.50
Abból nem érdemes messzemenő következtetést levonni, hogy a Milan zakózott Veronában, mert az olaszoknak is pillanatnyilag csak a BL csoportköre számít – ebből a szempontból mindenképpen jó volt átalakítani a selejtezőket, mert a nem bajnoki ágon gyakorlatilag már augusztusban megkezdődik a BL, vagyis a nézők plusz egy körhöz jutnak akkor is, ha nem érdekeltek, mert ilyen csapatok gyepálják egymást két meccsen a legfontosabb és legzsírosabb klubsorozatért. Noha a Milan legutóbb öt tétmeccsel ezelőtt tudta csak megverni a PSV-t 2005 tavaszán, a lombardoknak most sem kell győzniük, hiszen egy 0–0 tökéletesen elegáns (?) olaszos továbbjutást jelent nekik. Az első tehát a biztonság lehet Allegri csapatánál, akkor is, ha az olasz edző a PSV letámadásáról beszél – a hollandoknak meg sok szerencsét az otthon játszó Milan védelmének feltöréséhez!

Tipp: gólok száma 2.5 alatt @ 2.02 

Real Sociedad 1.95, döntetlen 3.40, Lyon 3.55
Azok után, hogy a Sociedad gyönyörű gólokkal verte idegenben a Lyont, a takácsok még a Reimstől is kikaptak a hétvégén, hogy teljes kudarc legyen           az elmúlt hét – a Sociedad Elchében ikszelt, tehát jó szájízzel várhatja a franciák próbálkozását. Ezen a meccsen igazából bármi lehet, a Sociedad továbbjutása nagyon valószínű, azon kívül meg nyilván rögtön gólfesztiválra, mindent hátrahagyva rohamozó Lyonra és precízen kontrázó hazaiakra gondolnánk, meg egy 3–2-es végeredményre (@ 24.00),  de az ilyen meccsek szoktak csendes 1–1-gyel végződni (@ 6.75).

Tipp: X @ 3.40

A tippsor eredő szorzója: @ 30.00


Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!