BL-kedd: Kezdődik az utolsó csoportkör


Juventus2.15  döntetlen3.05  Atletico Madrid4.00
Egy pontra van szüksége a Juventusnak ahhoz, hogy biztos tovább jusson az A csoport második helyéről. Eddig kilencet gyűjtöttek, az első helyen az Atletico áll tizenkettővel, míg az Olimpiakosz hat ponttal várja az utolsó csoportkört.

Hazai pályán roppant erős a Juve, utoljára 2013. áprilisában szenvedtek vereséget a Delle Alpiban, akkor a Bayerntől kaptak ki BL meccsen. Azóta viszont egyik vendégcsapatnak sem jött össze ez a bravúr, plusz a Juventus mindkét hazai csoportmeccsét megnyerte a Bajnokok Ligája aktuális szezonjában.

Egyébként Madridban 1-0-ra nyert az Atletico még október elsején, ugyanakkor Diego Simeone együttese akkor is továbbjut, ha ma este kikap. Márpedig két idegenbeli csoportmeccsből csak a malmöit tudták megnyerni a matracosok, Pireuszban kikaptak. Ráadásul a Juventus a Bajnokok Ligája 1992-es megalapítása óta hat alkalommal játszottak otthon spanyol csapattal és mind a hatszor győztek a házigazdák.

Tipp: Első gól Juventus @ 1.57


Liverpool1.80  döntetlen3.80  Bázel4.50
A képlet nagyon egyszerű: ha nyer a Liverpool, akkor továbbjut, minden más esetben az EL-ben folytatja. Vagy ott sem. Bár ehhez az kell, hogy a Real Madrid hazai pályán kikapjon a bolgár Ludogorets-től, amire valljuk meg nem sok esély van még akkor sem, ha a Real már fordulókkal ezelőtt továbbjutott.

Nem megy jól a ’Poolnak az idei BL szezonban, mérlegük 1-1-3. Csupán az előbb említett bolgár csapatot tudták megverni még az elején, Bázelben például kikaptak 1-0-ra. Mindenestre nagy a fogadkozás Sterlingék részéről és az a tény is a hazaiak sikerét vetíti előre, hogy a Bázel eddig mindkét idegenbeli csoportmeccsét elveszítette.

Tipp: Gólok száma 3,25 alatt @ 1.45


Monaco2.65  döntetlen3.25  Zenit2.80
A nyolc pontos Monacónak elég az iksz is a továbbjutáshoz, míg a Zenitnek idegenben kellene nyernie. Nos, a franciák még nem kaptak ki otthon a BL idei szezonjában, ez mindenképpen mellettük szól.

A Zenit viszont már gyűjtött be három pontot vendégként, amikor a Benfica otthonában nyertek 2-0-ra. Biztos nem adják majd olcsón a bőrüket az oroszok, sok gólra nem számíthatunk, viszont annál nagyobb küzdelemre van kilátás.

Tipp: A Monaco többet lő kapura @ 2.00

Eredő odds: 4.55

Nyerj jegyet a kézilabda Eb-re és szurkolj a helyszínről! A részletekért kattints ide!