BL-kedd: a Dortmund sem állítja meg az Arsenalt?


Schalke 04 3.20, döntetlen 3.40, Chelsea 3.40
Habár a PL-ben a hype-ot pillanatnyilag elviszi az Arsenal, közben a Chelsea is kezd működni, és már fel is jött a második helyre a Liverpoolénál jobb gólkülönbségének köszönhetően. A Schalke viszont nem a bajnokságban, hanem BL-csoportjában tör az élre, ugyanis eddigi két meccsét nyerte, nem úgy, mint a Chelsea, aki a Steaua leverésével tudta kozmetikázni a Basel elleni blamát – amennyiben Mourinho csapata el tudja hozni a három pontot a sérülésekkel sújtott Schalke otthonából, nemcsak beéri a német alakulatot, de lépéselőnybe is kerül vele szemben. Szalai Ádi valószínűleg kezdeni fog, a gólja 3.60-szoros pénzt fizet.

Tipp: 2 @ 3.40

Arsenal 2.30, döntetlen 3.50, Borussia Dortmund 3.15
Az Arsenal kb. a hastingsi csata óta nem mutatott olyan formát, mint ahogyan most teljesít, úgyhogy oda nekik Európa egyik legjobb csapatát – persze, ha belegondolunk, pillanatnyilag az Arsenal Európa egyik, ha nem a legjobb formában lévő csapata, ráadásul két, látványos és lendületes támadófocit játszó alakulatról van szó, tehát egyértelműen ez lesz a forduló meccse. Jó formában van egyébként a Dortmund is, de véleményem szerint az Arsenalt jelenleg ilyen szempontból nem meccseli senki a Bayernt, a Barcát és a hazai pályán játszó Romát leszámítva, úgyhogy az oddsz mindenképp kedvező a mi szempontunkból, mivel az Emrirates-ben még a felsorolt társaságok se léphetnének fel favoritként.

Tipp: 1 @ 2.30 

AC Milan 6.60, döntetlen 4.10, Barcelona 1.55
A múltját tekintve ez a meccs is szuperrangadó, de annak ellenére, hogy a hétvégén a Milan nyert, a barca pedig ikszelt az Osasunával, minőségi különbség van a két kezdő és a két keret között a vendégek javára, akik noha két legutóbbi meccsükön nem tudtak nyerni a San Siróban (februárban 2–0-ra nyert a Milan, tavaly tavasszal döntetlen lett az egymás elleni találkozójuk), a továbbjutást mindkét alkalommal ki tudták harcolni, ezek a párosítások ugyanis az egyenes kieséses szakaszban jöttek össze. Komoly meglepetés lenne a Barca veresége, és bár a bevállalósok elgondolkodhatnak a döntetlenen, a szelvényünkbe a kettes kerül – Messi és Puyol újra a csapatban.

Tipp: 2 @ 1.55 

Celtic 2.45, döntetlen 3.40, Ajax 2.95
A nevek alapján ez is egy klasszikus európai párosítás, de a szelvényünkön leginkább azért kaphat helyet, mert tudjuk jól, hogy a csapatok általában nem nyerni járnak a Parkhead Stadionba, még a Barcelonának is rendre szenvednie kell a hatvanezer, üvöltő ír és skót által fanatizált Celtic ellen, viszont a milan elleni hazai mellett leginkább ez az a mérkőzés, amelyen pontokat szerezhet a glazvég alakulat. A döntetlenen itt is gondolkodhatunk egy pillanatig, de a Celticnek még a neymar elleni ostobaság miatt eltiltott kapitánya, Scott Brown hiányában is vernie kell erőből az Ajaxot. Persze, ha vezetést szerez az Ajax, akkor tolható egy nagyobb összeg az X2-re, mert akkor már nem hiszem, hogy meglesz a fordításhoz szükséges lelki erő a csapatban.

Tipp: 1 @ 2.45 

A tippsor eredő szorzója: @ 20.09 


Bajnokok Ligája 2013/14 - 90 perces visszatérítés

Az Unibet visszatéríti a Pontos eredmény, Félidő/Végeredmény és Első gólszerző/Utolsó gólszerző fogadásokat 100€ értékig, ha gól esik a rendes játékidő hosszabbításában!