BL: idegenben nyer az Arsenal, Benítez leikszel a Dortmunddal?


Marseille 3.00, döntetlen 3.30, Arsenal 2.45
Kiváló az oddsz az Arsenalra, ugyanis pillanatnyilag egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Wenger csapata ne nyerjen az ógörög kikötővárosban – ez a Flamini, Ramsey, Walcott, Özil, Wilshere középpálya elég ütősnek tűnik, így a Cazorla, Arteta és Rosicky sérülése miatt leszűkülő keret jelentette nehézségek ellenére uralhatja a labdát és a középpályát a londoni csapat a Földközi-tenger partján. Valbuena lába ugyan bármikor elsülhet, de ez kevés lesz, a formákat tekintve ugyanis ellentétes utat jár be a két csapat: az Olympique erős kezdés után esett vissza, míg az Arsenal mostanra lendült igazán formába. A keretek közti minőségi különbség és a forma alapján ez kettes, bárhogy nézem is.

Napoli 3.00, döntetlen 3.40, Dortmund 2.35
A Napoli–Dortmund már jóval élesebb lesz, ez Benítez igazi bemutatkozása a nyilvánosság előtt, ugyanis az olyan csapatok elleni sarlatánkodás, mint a Bologna vagy az Atlanta, közel sem ugyanaz a mérce, mint Európa legjobb csapatát fogadni. Mindkét alakulat veretlenül, száz százalékos mutatóval vezeti a bajnokságát, vagyis a kontinens középső sávjának két legjobb formában lévő csapata ugrik össze, és könnyen lehet, hogy nem is bírnak egymással. Az utolsó stopliig mindent alaposan megtervező Benítez természetesen rotált a hétvégére, így friss kezdővel egyenlítheti ki azt a hátrányát, amely a Dortmund keretének erejéből és összeszokottságából adódik – a megalkuvást nem tűrő, és stratégiailag máshogy felépített szezont menedzselő Klopp ugyanis legerősebb csapatával gyalázta a Hamburgot (6-2), amikor Mkhitaryan és Subotics is összeszedett egy-egy kisebb sérülést. A Benítez+Napoli csomag van olyan jó, hogy legalább egy döntetlent érően lerontsa a Borussia játékát, és noha a győzelmük is abszolút lehetséges, nálam ez döntetlen.

Tipp: Marseille–Arsenal 2 & Napoli–Dortmund X @ 8.33

Barcelona 1.13, döntetlen 9.50, Ajax 20.00
AC Milan 1.47, döntetlen 4.25, Celtic 8.00
Hogy kicsit felturbózzuk a már eddig is kellemes szelvényünket, a H-csoport két meccsét vegyük hazaira, a Barcát hendivel is lehet, mert egészen biztosan gólokkal fogja verni az Ajaxot, míg a Milannál azért olasz csapat révén és a hétvégi borzalom után gondolkodjunk el egy pillanatra a döntetlenen, de mivel az ellenfél skót csapat, akik majd a visszavágón fognak emberkedni, tegyük meg azt is 1-esnek – bevállalósok vehetik X-re –  így az eredő szorónkat máris sikerült felturbóznunk.
Tipp: Barcelona–Ajax 1 & Milan–Celtic 1 @ 1.66

A tippsor eredő szorzója: @ 13.84

Bevállalós szelvény: OM–Arsenal 2, Napoli–Dortmund X, Barca–Ajax 0–2-ről 1 & Milan–Celtic X @ 69.39


Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!