BL: a győri gólnak már örülünk


Maccabi Tel Aviv 1.45, döntetlen 3.90, Győri ETO 6.50
A múlt heti beharangozóban említettem, hogy Paulo Sousa jó purtugál edzői hagyományoknak megfelelően mindent elkövet, hogy levegye a terhet, a felelősséget és a nyomást játékosai válláról, ennek érdekében olyanokat is nyilatkozgatott, hogy az ETO a párharc esélyese – pedig tudtuk, hogy nem így van. Igen ám, de arra sem számítottunk, hogy a Győr ennyire impotensen fog futballozni hazai pályán, és a szép szóval unortodox játék ötlettelenné és sivárrá egyszerűsödik.

Pedig ez történt, a hazaiak olyannyira nem voltak képesek felnőni a feladathoz, hogy ha a vendégek egy kicsit koncentráltabbak, fölényes győzelemmel utazhattak volna haza Izraelbe – így viszont mindössze annyit értek el, hogy gyakorlatilag eldöntötték a továbbjutást. Persze, úgy is fogalmazhatunk, hogy Paulo Sousa pontosan tudta, mit kell játszani az ETO ellen, játékosai pedig fegyelmezettségük és mentális állóképességük révén ezt meg tudták valósítani a pályán, és kiharcolták a... győzelmet.

Vagy a továbbjutást? Gyakorlatilag igen, ugyanis magyar csapat még sosem jutott tovább az első meccsen, hazai pályán elszenvedett kétgólos vereséget követően – olyan is csak egyszer volt, hogy egy magyar csapat a visszavágón kapott ki otthon kettővel és továbbment (Honvéd, 1994). Mindazonáltal, ha a meccs úgy alakul, hogy a Győr szerez vezetést, rögtön kézzelfogható közelségbe kerül a hosszabbítás, és a továbbjutás sem tűnik olyan elérhetetlennek, ugyanakkor nem gondolom, hogy a Maccabi otthonában, meg tudja úszni Pintér Attila csapata kapott gól nélkül.

Egy jó meccs mindenképp kijöhet a dologból, és mivel a Győrnek a fő célja a gólszerzés kell hogy legyen, és ez az idő elteltével egyre hangsúlyosabbá fog válni, 1.82-es szorzóért, simán lehet tenni a zöld-fehéreket 0.5 gól fölé, ahogyan – az előzmények ismeretében – a sok- vagy még több gólos meccs (3.5 gól fölött @ 3.50) forgatókönyve is megfontolandó.

Tipp 1: a Győr góljainak száma 0.5 fölött lesz @ 1.82

Tipp 2: a gólok száma 2.5 fölött lesz @ 2.00


A nyár közepe nem nagyon kedvez a futball vagy a tenisz rajongóinak, így itt a lehetőség, hogy jobban teljen az idő mire a kedvenc bajnokságaid újra elindulnak! Fogadj minél több sportágra, hogy minél nagyobb bónuszt zsebelhess be: július minden hetében 5000Ft bónuszra tehetsz szert!