BL: CR és Bale egymás elöl veszik majd el a lehetőségeket?


Manchester United 1.72, döntetlen 3.75, Bayer Leverkusen 5.20
Real Sociedad 2.25, döntetlen 3.35, Sahtar Donyeck 3.40

A Real–Galata mellett ez lehet a másik, BL-klasszikusra érzékeny szemmel nézve is érdekes találkozó, amellett, hogy nyilvánvalóan egészen jó meccsek is lesznek már a keddi napon is. Ez amúgy simán lehet végül a legunalmasabb, de ez nem biztos, hogy rossz nekünk. Mondjuk, David Moyes BL-bemutatkozása miatt mindenképp érdekes ez a mérkőzés, de igazán pikánssá az teszi, hogy a Leverkusen kispadján a szinte legendás liverpooli oszlop, Sami Hyypiä ül. Eddigi négy egymás elleni BL-meccsükön, melyet mind 2002-ben játszottak, még nem tudott nyerni a ’Kusen, igaz, a németeknek a két döntetlen (1–1, 2–2) továbbjutást ért abban a szezonban, amikor csak a Real Madrid tudta megállítani őket a döntőben (igen, az a meccs volt az, amelyiken Zidane azt a gólt lőtte). Fél évvel később a United a csoportkörben két győzelemmel vágott vissza, és most sem valószínű, hogy Kießlingék három ponttal távoznának, de nem is szabad leírni ezt a Leverkusent, amely jobb formában van, mint a United, és amely négyből öt meccsét nyerte a Bundesligában. Igaz, Moyes csapata is kezd formába lendülni, főleg Rooney bevetése dobott a játékukon már a hétvégén is, így a minőségi különbséget némi erőszakkal győzelemre válthatják a hazaiak, de nem lesz könnyű. A pontokat pedig gyorsan el kell kezdeni gyűjteni ebben a csoportban, mert egy lassú indulás a Sociedad és a Sahtar mellett elég könnyen kiesést érhet. Azon a meccsen egyébként – San Sebastianban fogadják a baszkok az ukránokat – gólokat várunk, nem is csúnyákat.

Konzervatív tipp: MU–’Kusen 1 & mindkét csapat szerez gólt a Sociedad–Sahtar meccsen @ 3.01

Beválallós tipp: MU–’Kusen X & a gólok száma 3.5 fölött lesz a Sociedad–Sahtar meccsen @ 12.94 


Galatasaray 6.60, döntetlen 4.20, Real Madrid 1.52
FC Köbenhavn 10.00, döntetlen 4.90, Juventus 1.36
A Real Madridnál a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy valahogy izgalmi állapotban kell tartani Cristiano Ronaldót, mert szegény már annyi milliót keres, hogy ülve elalszik, ha újabb szerződést kell aláírnia. Mondjuk, legalább itt van Gareth Bale, aki már edzésen befűzte, ezzel jelezve, hogy nemcsak egy halom suskáért jött Spanyolországba, hanem itt most tényleg nagyon meg akarja mutatni. Ismerve CR természetét, ez a párosítás lehet a labdarúgás Alonso–Räikkönenje, de az még egyelőre kérdés, hogy mikor lesz majd káros, és ahelyett, hogy egymásnak passzolnának, mindent rásütnek. Az ilyen csapatok ellen, mint amilyen a Galata, talán még belefér, hogy egymás elöl veszik el a lehetőséget. A Juventus lehet akármilyen jó formában, birtokolhat éppen akármennyi címet, bármilyen ellenféllel szemben képes döntetlennel kezdeni a BL-csoportkört, pláne, ha idegenben van a meccs. Szerintem még a Perutz Stadionban is az ikszre mennének ilyen szituban, de az is lehet, hogy még Kaposváron is elég lenne nekik a remi. Ha van rá hat meccs, akkor miért kezdjék el az elsőn törni magukat? (Az olasz válogatottra se jellemző, hogy nagy tornán a harmadik csoportmeccs előtt kezdenének nagyon komoly focizgatásba...)

Konzervatív tipp: Galata–Real 2 & Köbenhavn–Juve a félidőben X @ 3.65

Bevállalós tipp: Bale gólt szerez & Köbenhavn–Juve X @ 12.25


A konzervatív tippsor eredő szorzója: @ 10.98

A bevállalós tippsor eredő szorzója: @ 158.5


Újra itt van az 
Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!