BL: a Celtic idegenbeli döntetlenjére alapozunk


Tegnap jól rászedett a Basel és a Maccabi, na nem mintha a döntetlent vagy a Tel Aviv kiesését ne találtam volna el, de alapvetően nem számítottam ennyire gólgazdag találkozóra, pedig hát bőven volt rá esély, be kell látnom, de mégsem gondoltam azt, hogy a svájciak ennyire fognak fickándozni az izraeli hőségben – amely egyébként kellemes és frissítő lenne ahhoz képest, ami Magyarországon van ezekben a napokban...

IF Elfsborg 2.70, döntetlen 3.30, Celtic 2.45
De kár ezen keseregni, mert ma újabb játéknap van, és a fenti párharchoz hasonló forgatókönyv szerint alakuló Elfsborg–Celtic párharc – vagyis a shrácok 1–0-ra nyertek otthon az első meccsen – várhatóan a korábbi minta szerint folytatódik, tehát egyáltalán nem őrültség megjátszani a jól fizető döntetlent. Persze, egy brit csapat bárkinek az otthonában képes kikapni, ha elhagyja a szigeteket – a jobb sorsot érdemlő Hibernian pl. nemrég kapott egy hetest Norvégiában a Moldétől –, és csak szökőévenként tud nyerni a kontinensen – ez mondjuk, a múlt héten sikerült a St. Johnstone-nak a Minszk otthonában, úgyhogy ez a lehetőség erre a szezonra már kilőve –, tehát lazán benne van a pakliban, hogy a Celtic 2–1-es vereséggel megy tovább, de azért van is annyira massziv csapat, hogy ne megfázni járjon Skandináviába, úgyhogy ez nálam döntetlen.

Legia Varsó 1.58, döntetlen 3.70, Molde 5.50
A följebb már említett, Ole-Gunnar Solkjaer által edzett Molde úgy tudott otthon ikszelni a Legia ellen, hogy az utolsó negyedórát emberhátrányban játszotta, tehát egyáltalán nincs reménytelen helyzetben. A jó formában lévő Legia viszont május eleje óta egyáltalán nem veszített meccset, igaz, a Molde is csak egyszer kapott ki azóta, és Norvégiában nem is volt közben nyári szünet, tehát annak ellenére, hogy a visszavágó és a továbbjutás egyértelmű esélyese a lengyel alakulat, itt azért nagyon könnyen benne lehet a norvég meglepetés siker, tehát vérmérsékletünk szerint érdemes rámenni a tippszelvényekre:

Konzervatív tipp: Elfsborg–Celtic X & Legia–Molde 1 @ 5.21

Bevállalós tipp: Elfsborg–Celtic X & továbbjutó a Molde @ 8.91


Utazz a világbajnokságra! Játssz nálunk és utazz egy barátoddal Brazíliába a világbajnokság döntőjére! A díj tartalmazza az utazás költségét, 4 éjszaka szállást és 2 jegyet a döntőre. Ezen felül pedig 1000€ is kiosztásra kerül hetente!