Atletico - Chelsea párharc a döntőért


Atletico 1.90, Döntetlen 3.30, Chelsea 4.75

Hétvégén Mourinho elvesztette veretlenségét a Stamford Bridgen, de most a bajnoki cím nem volt prioritás a portugál edző szemében. Premier League győzelem már van a Special One tarsolyában, de a londoni kékkel még nem sikerült Bajnokok Ligája győzelmet szerezzen. A spanyol bajnokságból érkezőket jól ismerő szakember kedden egy meglepetéscsapat ellen kell bizonyítson. Mou kilenc alkalommal találkozott a Real trénereként a városi riválissal, nyolc győzelem mellett pusztán egyetlen kupavereség az impozáns mérlege.

A legutóbbi két EL-győztes találkozóján a madridi csapat tovább folytathatja idei káprázatos szériáját, immár biztosan Courtois-val a kapuban. A spanyol főváros képviselői még soha nem kaptak ki hazai környezetben angol ellenféllel szemben, ráadásképp az idei BL-kiírásban még veretlenek. A két együttes nem is olyan rég találkozott egymással az UEFA Szuperkupa döntőjében, akkor Falcao triplájának is köszönhetően 4-1-re a hispánok nyertek. Azóta új kedvenc gólvágó van a Vincente Calderon stadionban, Diego Costa hét gólnál jár a BL-ben.

A gólszerzéssel az angolok kissé hadilábon állnak, három támadójuk is csak triplázni tudott az idei kiírásban, ezért is kérdés, hogy a Ba, Torres, Eto’o trióból ki fog kezdeni. Ha a kezdőcsatár kiléte nem is, de az szinte készpénznek vehető, hogy a Chelsea nem fog fejvesztve támadni, Mourinho képes ultrakonzervatív hadirenddel előrukkolni a spanyol csapatok ellen, főleg akkor, ha az a kiesés szakaszban járunk. A defenzív stratégiába kicsit belerondíthat, hogy Ivanovic eltiltását fogja tölteni, illetve az előrefelé játékban hasznos Hazard sérüléssel küszködik.

Kedden hatalmas taktikai csatának lehetünk majd szemtanúi, mivel az Atletico is stabil védelméről híres (pusztán 22 kapott bajnoki gól), de ha 40 év után ismét a legrangosabb kupasorozat döntőjében szeretnének szerepelni, akkor egy kis előnyre szert kell tegyenek.

Mérkőzés tipp: Hazai csapat úgy nyer, hogy nem kap gólt 2.60

Gól tipp: Alatt 2.5 – Igen 1.50

BAJNOKOK LIGÁJA 2013/14 - 90 PERCES VISSZATÉRÍTÉS - Az Unibet visszatéríti a Pontos eredmény, Félidő/Végeredmény és Első gólszerző/Utolsó gólszerző fogadásokat 100€ értékig, ha a gól esik a hosszabbításban!