Az elődöntőkhöz érkezett az U21-es Eb


Anglia U21 – Németország U21
Az angolok, ha nem is hibátlanul, de megnyerték a csoportjukat. Az első körben 0-0-s döntetlent játszottak a svédek korosztályos válogatottjával, majd 2-1-re verték Szlovákiát és 3-0-ra Lengyelországot.

A németek is botlottak a csoportmeccsek során: ugyan a cseheket és a dánokat kapott gól nélkül tudták megverni (2-0, illetve 3-0), de az olaszoktól 1-0-ra kikaptak. Ezért aztán a taljánok mögött végezetek a csoportban és legjobb másodikként jutottak az elődöntőbe.

Mindkét csapat védelme jó – legalábbis három-három meccs alatt csak 1-1 gólt kaptak. Ebből kifolyólag könnyen előfordulhat, hogy kevés találatot látunk majd ezen a mérkőzésen és a hosszabbítás is simán benne van a pakliban.

Tipp: Gólok 2,5 alatt 1.74


Spanyolország U21 – Olaszország U21
A spanyolok hibátlanul játszottak a csoportkörben. Macedóniát fölényesen, 5-0-ra verték az első meccsen, majd Portugália (3-1) és Szerbia (1-0) legyőzése sem okozott különösebb gondot a számukra.

Nem mondható el ugyanez az olaszokról, akik a Dánia felett aratott 2-0-s győzelem után 3-1-re kikaptak a csehektől. Viszont – amint arról följebb már szó esett – a német válogatott ellen jól kijött a lépés és egy 30. percben szerzett találattal 1-0-ra megnyerték azt a meccset, aminek köszönhetően az első helyen zártak a csoportjukban.

Az oddsok alapján a spanyolok egyértelmű favoritjai a találkozónak, akik vélhetően nem cáfolnak rá minderre.

Tipp: Spanyolország 1.70