Átigazolási szezon: Nikolics kapós lett


Nagyszerű őszi szezont produkált Nikolics Nemanja, a Videoton válogatott csatára. A bajnokságban tizenhat meccsen pontosan ugyanennyi gólt lőtt, ami még akkor is szép teljesítmény, ha tudjuk: a magyar bajnokság színvonala hagy némi kívánnivalót maga után.

Egy ilyen félév után nem csoda, hogy egymásnak adják a kilincset a kérők és a sajtó is szinte nap mint nap új csapatokkal boronálja össze Nikolicsot.

Jelenleg (a Videotont is beleszámítva) tizenkét lehetséges csapattal hozták már össze a szerb származású csatárt. Az oddsok alapján arra van a legnagyobb esély, hogy marad a Videotonban; egy erre kötött fogadás a befektetett összeg kétszeresét sem hozná vissza 1.65.

Az Unibet a cseh Sparta Praha csapatát látja a legesélyesebbnek arra, hogy magához csábítsa Nikolicsot: tizenkétszeres szorzón lehet erre fogadni 12.00. Mindezt alátámasztja a csehek edzőjének sejtelmes nyilatkozata, mely szerint csatárt keresnek David Lafata mellé.

Ugyanígy hírbe hozták már Nikolicsot a görög másodosztályban szereplő, szebb napokat is látott AEK Athénnal15.00 de izraeli csapatok nevét is emlegették már a Vidi játékosával egy kontextusban: a Maccabi Haifa25.00, a Maccabi Tel Aviv30.00 és a Beitar Jeruzsálem25.00 is az érdeklődők között van.

Ugyanakkor a hírek szerint Angliából is hallottak már a támadóról; első- és másodosztályú klubok egyaránt szívesen látnák soraiban az NB1 gólkirály jelöltjét. Persze nagy a titkolózás, de úgy hírlik, hogy a Crystal Palace18.00 és a Reading25.00 is vinné a csatárt.

Emellett olasz és francia ajánlatokról is hallani – de ezek tűnnek a legkevésbé valószínűnek.

Tipp: Nikolics a Reading játékosa lesz @ 25.00

Nézd meg Nikolics átigazolásával kapcsolatos oddsainkat!