Átigazolási szezon: Merre tovább Bogdán Ádám?


Bogdán Ádám nagyszerű formában véd mostanában, múlt hétvégén például óriási szerepe volt abban, hogy csapata gól nélküli döntetlent játszott az FA-kupa negyedik fordulójában a Liverpool ellen. Mondhatni Ádám kivédte Gerrardék szemét.

Nem csoda hát, hogy egyből arról kezdett cikkezni a sajtó, hogy az egyébként kapusgondokkal küzdő Liverpool vinné a magyar válogatott hálóőrt, amit egyébként szinte azonnal cáfolt Brendan Rodgers menedzser. Persze ettől még előfordulhat, hogy Ádám a ’Poolban köt ki 4.00.

Bogdán egyébként jó teljesítménye ellenére csak padozott a keddi, Rotherham elleni mérkőzésen, ahol nem mellesleg 4-2-re kikapott a Bolton. Ádám szerződése nyáron lejár a klubnál, de már tárgyalnak vele a hosszabbításról és könnyen lehet, hogy a kapus annak ellenére marad, hogy nem jut rendszeres játéklehetőséghez 1.25.

Korábban már más csapatokkal is szóba hozták Bogdánt: a szigetországból még a Cradiff City nevét dobta be a sajtó nem is olyan régen 8.00.

Egyes jól értesült zsurnaliszták azt is tudni vélik, hogy Németországból is érdeklődnek a Bolton kapusa iránt: egészen konkrétan a Hannover16.00 és a VfB Stuttgart16.00. Mindenestre elég meglepő volna, ha Bogdán elhagyná Angliát.

Tipp: Bogdán Ádám marad a Bolton játékosa @ 1.25 

Fogadj az átigazolási szezon eseményeire!