Átigazolási hírek: Zapata Manchesterben?


Újabb védő Manchesterben?

Noha a Louis van Gaal már igen durva összegeket ölt játékosokba különösebb eredmény nélkül, a hírek szerint nem zárják el a pénzcsapot a Manchester Unitednál. Feltételezések szerint Felipe Anderson érkezhet a Lazióból, de arról is hallani, hogy hátra is igazolnának.

Ugyan nem annyira rossz a MU védelme, de azért vannak hátul hibák és az AC Milan hátvédje, Cristian Zapata megoldást jelenthet a gondokra. A 29 éves játékos nem sok lehetőséget kapott ebben a szezonban, így aztán aligha kéne sokáig győzködni a klubváltásról. Plusz annyira nem drága játékos, mint amekkora erősítést jelentene a United számára.

 

Az uruguayi szál

Átigazolási pletykákról szóló cikk nem íródhat a Liverpool említése nélkül. Angol sajtóhírek szerint Klopp megszerezné Martin Caserest a Juventusból, aki amúgy remek igazolás lenne. A védelem közepén és annak jobb oldalán is bevethető – egy ilyen játékost igazából minden csapatnál szívesen látnak.

Kivéve Torinóban, legalábbis Caseres alig játszott idén a Juventusban és nem mellesleg a szezon végén lejár a szerződése. Így aztán a klubnak, meg az uruguayi játékosnak is az lenne a legjobb, ha valahová eligazolna januárban.

 

A City is körbeszimatolt már

Manchester kék felén sem tétlenkednek, a hírek szerint egy ifjú tehetség különösen fölkeltette a szakmai stáb érdeklődését. Egészen pontosan a Schalke 19 éves játékosáról van szó, akit állítólag már Jürgen Klopp is kinézett magának. 

Leroy Sane már pályára lépett a német válogatott színeiben is és ebben a szezonban hét bajnoki gólt rúgott. Úgy hírlik, hogy 32 millió font alatt a Schalke szóba sem áll egy kérővel sem.