Átigazolási hírek: A West Ham vinné az Arsenal középpályását


Ox a West Ham színeiben?

Alex Oxlade Chamberlain sosem vált meghatározó játékossá az Arsenalban. Annál viszont sokkal jobb futballista, minthogy a padot koptassa. Már tegnap is írtunk a West Ham nagy nyári terveiről, ehhez újabb adalék Ox esetleges megszerzése.

A mindössze huszonkét éves játékosért nagyjából 15 millió fontot kellene kifizetni, Wenger valószínűleg el is engedné ennyiért.

 

Nagy dobás a nyáron?

Az angol sajtó arról cikkezik, hogy a Manchester United egészen biztosan leigazolja nyáron a Benfica kiváló játékosát, Renato Sanchezt. Ráadásul egyes lapok azt is tudni vélik, hogy mindez már Mourinho kérésére történik és titokban már megállapodott a két klub.

Akárhogy is, a 18 éves játékosnak és a portugál edzőnek ugyanaz a menedzsere, szóval még igaz is lehet a dolog. Sanchez ára egyébként 50 millió font körül van és így elég nagy kockázatot jelent a leigazolása.

 

Rómából vesz majd középpályást a Chelsea?

A múlt hét egyik legérdekesebb pletykája szerint Antonio Conte ül le majd a Chelsea kispadjára a következő szezonban. Ha ez tényleg megtörténik, akkor az első igazolása alighanem Radja Nianggolan lesz. Az AS Roma középpályása igen nagy teherbírású, pont ilyenre lenne szüksége a londoni kékeknek. 

A játékos ára nagyjából 20 millió font körül lehet és leigazolása egy új korszak kezdetét jelenthetné a Chelsea-nél.